• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 06 Aralık 2021 12:23

MÜSİAD'dan Erzurum Günleri açıklaması...

MÜSİAD'dan Erzurum Günleri açıklaması...
İstanbul’da 2-5 Aralık tarihleri arasında Maltepe sahili etkinlik alanında yapılan Erzurum Tanıtım Günleri, Erzurum'dan katılım olmaması nedeniyle oldukça sönük geçti.

ERKHABER / ERZURUM - İstanbul’da 2-5 Aralık tarihleri arasında Maltepe sahili etkinlik alanında yapılan Erzurum Tanıtım Günleri, Erzurum'dan katılım olmaması nedeniyle oldukça sönük geçti. Erzurum Valiliği,  Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin hiçbirinin katılmadığı etkinlikte stantların boş kalması dikkat çekerken, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şube Başkanı Fuat Demir de stantların boş kalmasından büyük üzüntü duyduğunu söyledi. 

KARIŞIK


Erzurum günleri kapsamında Erzurum’un turizm ve mutfağının tanıtılması planlanıyordu fakat ilçe belediyelerin etkinliğe katılmaması programın çok cılız geçmesine neden oldu. Erzurum Tanıtım günlerine katılan MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Fuat Demir, Başkan Yardımcıları Metin Barlak, Abdurrahman Şakiroğlu, yönetim kurulu üyeleri Barış Koç ve Uğur Altunkaynak gördükleri manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. 


Başkan Fuat Demir, “Erzurum’u İstanbul’da yaşamak adına geldiğimiz Maltepe etkinliğinde stantların boş olması istenilen katılımın olmayışı bizleri üzdü. İnşallah bundan sonraki Erzurum adına yapılacak olan tüm etkinlikler birlik ve beraberlik adına katılım daha fazla ve canlı olur.  Erzurum’umuzu daha iyi tanıtırız” dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.