• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 27 Şubat 2019 12:56

Muhammet Sunar ERKHABER'deydi...

Muhammet Sunar ERKHABER'deydi...
AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Muhammet Sunar ERKHABER'i ziyaret etti.

ERKHABER / ERZURUM - AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Muhammet Sunar ve Meclis Üyesi Adayı Şeref Doğan ERKHABER'i ziyaret etti.

KARIŞIK

ERKHABER Genel yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak ve Yazı İşleri Müdürü Orkun Çizmeli'yle görüşen Sunar, seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. İlçede seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Sunar, Daha iyi bir Palandöken için çalmadık kapı bırakmıyoruz. Vatandaşlarımıza hem kendi yapacağımız çalışmalarımızı anlatırken, kendi taleplerini de dinliyoruz. İstişare ile yapılan her proje her zaman kabul görmüş ve milletimizin baş tacı olarak yerini alan eserler arasında olmuştur"dedi.

Kısa, orta ve uzun vadede hayata geçirecekleri projelerle Palandöken'i Erzurum'un vitrini yapacaklarını da ifade eden Sunar, "Halkımız bize görev verirse çok mısa süre içerisinde Palandöken'deki değişimi farkedecek. Ekip olarak siz hazırız. İlçemizi önemli yatırımların merkezi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.  ‘Gönül Belediyeciliği’ ilkesini çalışmalarımızın merkezinde teşkil ederek, bütün projelerimizin ana temasını halkımızın beklenti ve talepleri üzerine kuracağız” diye konuştu.

ERKHABER Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sunar'a çalışmalarında başarılar diledi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.