• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 12 Haziran 2016 15:20

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR İFTARDA HORASANLI VATANDAŞLARLA BULUŞTU

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR İFTARDA HORASANLI VATANDAŞLARLA BULUŞTU
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Horasan Belediyesi iftar çadırında vatandaşlarla iftarda bir araya geldi...

 

KARIŞIK


ERKHABER / ERZURUM- AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Horasan Belediyesi iftar çadırında vatandaşlarla iftarda bir araya geldi. 

Horasan Belediyesi iftar çadırında düzenlenen iftar programına AK Parti Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir, Horasan Kaymakamı Doğan Dinç, Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, Ak Parti Horasan İlçe Başkanı Erdal Akdağ, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Horasan Belediyesi iftar programı ilahiler ve Sema Ayin-i Şerifiyle başladı.
Kur´an-ı Kerim Tilavetinin ardından okunan ezanla Yavuz selim Caddesindeki 750 Kişiye yakın Horasanlı orucunu açtı.
Programda Milletvekili Aydemir ve Horasan Belediye Başkanı Aydın, yemek masalarını dolaşarak davetlilerle yakından ilgilendi. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruç açıldı.
Yemeğin ardından bir konuşma yapan, Ak parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Ramazan ayının huzur ve bereket, barış ayı olduğuna da dikkat çekerek, “Ramazan Ayı Mübarek ay biz zor günler geçiren dünya insanlığı için bir fırsattır. Gelin bu fırsatı iyi değerlendirelim. Küskünlükleri dargınlıkları bir kenara koyalım. Yardım edelim. Birlik ve beraberliğimizi daha da arttıralım.“ dedi.