• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 06 Eylül 2023 11:56

Milletvekili Altınok; “Türkiye Yüzyılı, Bizlerin Yüzyılı olacak” 

Milletvekili Altınok; “Türkiye Yüzyılı, Bizlerin Yüzyılı olacak” 
AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Aşkale ilçesinde vatandaşlar ve teşkilat mensupları ile bir araya geldi, gündemle alakalı değerlendirmelerde bulundu.  

ERKHABER / ERZURUM - AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Aşkale ilçesinde vatandaşlar ve teşkilat mensupları ile bir araya geldi, gündemle alakalı değerlendirmelerde bulundu.  

KARIŞIK

Milletvekili Altınok, “Güzide ilçemiz Aşkaleyi ziyaret ettik. Öğle Namazını Merkez Camii’nde eda ettikten sonra, hemşerilerimizle özlem giderdik. Dün olduğu gibi, bugünde muhabbetleri ve duaları bizimle beraber Güzel Aşkale Teşkilatımız ve Muhtarlarımızla, İlçe Başkanlığında bir araya geldik. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilimiz, İlçe Başkanımız, İlçe Belediye Başkanımız ve İlçe Koordinatörümüzünde katılım sağladığı toplantıda sorunların ve taleplerin çözümü için istişare ettik. “Çalınmadık Kapı, Girilmedik Gönül Kalmayacak” şiarıyla çıktığımız yolda herkesle kucaklaşıp, millet için koşturmaya devam ediyoruz. Küçükgeçit mahallemize selam verip, talepleri dinledik. Abdalcık Köyümüzde, mahalle sakinlerinin taleplerini Muhtarımızdan dinledik. Taleplerin çözümü için kurumlarımızla gereken irtibatı sağladık. Türkiye Yüzyılı, Bizlerin Yüzyılı olacak“ diye konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.