• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 15 Mart 2023 14:53

Mehmet Emin Öz, resmen aday adayı...

Mehmet Emin Öz, resmen aday adayı...
Ocak ayında milletvekili aday adaylığı için istifa eden AK Parti eski il başkanı Mehmet Emin Öz, bugün resmi başvurusunu yaptı. 

ERKHABER / ERZURUM - AK Parti'nin 2016-2023 yılları arasında Erzurum il başkanlığını yapan ve geçtiğimiz Ocak ayında milletvekili aday adaylığı için istifa eden Mehmet Emin Öz, bugün resmi başvurusunu yaptı. 

KARIŞIK

AK Parti il başkanlığına giderek aday adaylığı başvurusunu resmileştiren Mehmet Emin Öz, "Cumhurbaşkanımız takdir ederse aday olarak milletimizin huzuruna çıkmayı arzuluyoruz. Cumhurbaşkanımızın takdiri hangi doğrultuda olursa gece-gündüz demeden çalışacağız. Bizler partimizin emrinde olan insanlarız" dedi. 

Mehmet Emin Öz'ün aday adaylıığı başvurusuna çok sayıda partilinin de katılması, dikkat çekti.... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Muhammet Çağrı söylemez 15 Mart 2023 19:01

    İste sorun burda bizede artık partinin emrinde olan değil memleket derdi olan milletvekilleri lazım . Sor bakalım Orkun ağabey kendisi stadyumun yolunu biliyor mu ? Erzurumspor kaç defa yardım kampanyası yaptı ne vermiş ? Yada belediye başkanlarına hiç yaptırım uygulamış mı ? Kurumlardaki Liyakatsızlara engel olmuş değerli büyüğüm . Yapmış ise söz oyum yine akp ye