• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 20 Şubat 2021 13:08

Maltepe Erzurumlular Vakfı'ndan stadyum çıkışı: Biz de istiyoruz...

Maltepe Erzurumlular Vakfı'ndan stadyum çıkışı: Biz de istiyoruz...

ERKHABER / ERZURUM - Türkiye'de aralarında 2 ve 3'ncü liglerde mücadele eden kentlerin de bulunduğu 30'un üzerinde ilde yapılan modern stadyumlar, Erzurum kamuoyunu da beklentiye soktu. 

KARIŞIK

Erzurum'a 43 yıl önce yapılan, 10 yıl önce de makyajlanan Kazım Karabekir Stadyumu'nun artık beklentilere cevap verememesi, zorlu kış koşulları, günümüz şartlarına uygun olmayan teknik donanımları yüzünden yeni stadyum yapılması talebi artık kentin büyük bir bölümünde dillendirilmeye başlandı. 

Erzurumspor taraftarları da 3. Lig takımları için bile yapılan modern stadyumlardan Erzurum'a yapılması için son 2 yıldır sosyal medya başta olmak üzere, birçok platformda stadyum isteklerini açıkça ifade ederken, bu talebe bir destek de İstanbul'da yaşayan Erzurumlular'dan geldi. 

Maltepe Erzurumlular Vakfı Başkanı Süha Dengizek, Adana'ya yapılan stadyumun açılış töreniyle birlikte yeniden gündeme gelen stadyum konusuna değindi ve "Biz de kentimize modern bir stadyum yapılmasını istiyoruz" dedi. 

Son yıllarda Türkiye'nin birçok şehrine kazandırılan stadyumlara imrenerek baktıklarını ifade eden Maltepe Erzurumlular Vakfı Başkanı Süha Dengizek, kentin şartlarına uygun modern bir stadyumun Erzurum'a da yapılmasını istediklerini açıkladı.

Başkan Dengizek, "Devletimizin katkılarıyla Süper Lig, 1.lig, 2.lig takımları yeni stadlara kavuştular. Erzurumlu siyasetçilerin ve spor bakanlığı yetkililerinin bu konuda bir araya gelerek şehrimize modern bir stad yapılması fikrini vakıf yönetimi olarak da destekliyoruz. Locaları, restaurantları, alışveriş merkezleri, altında spor salonu ve otoparkları olan çok kapsamlı bir stadın hem şehrimize hem de  kulübümüze ciddi gelir sağlayacağını da düşünüyoruz. Bu konuda adımların daha sağlam ve gerçekçi olmasını bekliyoruz" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.