• Büyükşehir-1
SAĞLIK Haber Girişi : 22 Mayıs 2023 15:55

Lucca Nail Center hizmete girdi

Lucca Nail Center hizmete girdi
Lucca Nail Center Güzellik Merkezi Erzurum şubesi hafta sonunda düzenlenen törenle Palandöken ilçesinde açıldı. 

ERKHABER / ERZURUM - Lucca Nail Center Güzellik Merkezi Erzurum şubesi hafta sonunda düzenlenen törenle Palandöken ilçesinde açıldı. 

KARIŞIK

Lucca Nail Center Güzellik Merkezi, Palandöken ilçesi Adnan Menderes Mahallesi'nde törenle açıldı. Lucca Nail Center markasının sahibi Gökhan Ergün’ün katılımıyla gerçekleşen açılış, renkli görüntülere sahne oldu. 


Havva-Özlem kardeşler tarafından hizmete açılan Lucca Nail Center Erzurum’un açılışı birçok kişinin katılımıyla yapıldı. 

Lucca Nail Center marka sahibi Gökhan Ergün, Kuşadası’nda doğan markanın kısa sürede tüm Türkiye’ye yayıldığına dikkat çekerek, "Her geçen gün büyüyoruz. Birkaç gün önce Diyarbakır şubemizi açtık. Erzurum’dan sonra Samsun şubemizi de açacağız yaz sonuna doğru Avusturya Viyana şubemiz açılıyor. Hedefimiz dünya markası haline gelmek ve bu yönde de emin adımlarla yürüyoruz. Amaç her geçen gün büyüyerek, doğru işler yaparak doğru bir şekilde sizleri mutlu ederek büyümek.” dedi.

Lucca Nail Center Güzellik Merkezi Erzurum şubesinin sahipleri Özlem ve Havva kardeşler de Erzurum’a böylesi önemli bir markayı getirmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Birbirinden değerli alanında değerli ekip arkadaşlarımla Erzurum güzellik salonumuzu Lucca Nail Center markası adı altında işimizi en güzel şekilde yapıp, ismimizi en güzel şekilde temsil edeceğimize emin olabilirsiniz. Ekip olarak Erzurum'u sallamaya hazırız. Erzurum'da yaşayan tüm kadınlar zaten çok güzel. Ama güzelliğinize güzellik katmak için merkezimize bekleriz. Lazer epilasyon, bölgesel incelme, çatlak onarım, g5 zayıflama , cilt bakımı, selülit tedavisi, protez tırnak, manikür-pedikür, kirpik lifting, ben silme, diyetisyen, saç bakımı hizmetlerine kadar, son teknoloji cihazlar ve uzman ekiplerimizle Erzurumlular’a hizmet vereceğiz” dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.