• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 07 Ağustos 2019 22:54

Lokmacı'dan SMS kampanyasına tam destek...

Lokmacı'dan SMS kampanyasına tam destek...
Palandöken Gelişim Derneği, Büyükşehir Beldiye Erzurumspor yönetiminin başlattığı SMS kampanyasına destek verdi.

ERKHABER / ERZURUM - Palandöken Gelişim Derneği, Büyükşehir Beldiye Erzurumspor yönetiminin başlattığı SMS kampanyasına destek verdi. Dernek Başkanı Lokman Lokmacı, yazılı bir açıklama yaparak, "göz bebeğimiz olan Büyükşehir Belediyesi Erzurum Spor’un önümüzdeki sene süper ligde yer alması şehrimiz için adeta bir zorunluluktur" dedi.

KARIŞIK

B.B. Erzurumspor'un kenti birleştiren en önemli unsur olduğuna dikkat çeken Lokmacı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Bütün spor dallarının şehre olan katkısı inkar edilemez bir gerçektir. Bu gerçeğin ışığında göz bebeğimiz olan Büyükşehir Belediyesi Erzurum Spor’un önümüzdeki sene süper ligde yer alması şehrimiz için adeta bir zorunluluktur. 

Özellikle futbol takımlarının karşı karşıya kaldığı maliyetlerin yüksekliği bir çok futbol kulübümüzü kapanma noktasına getirmiş, hatta bir çoğunun da kapanmasına sebep olmuştur. 

Yaşadığı bir çok zorluğa rağmen süper lige yükselme başarısı gösteren, hakem hatalarıyla bu sene 1’nci lige düşen Büyükşehir Belediyesi Erzurum Spor’a küçük katkılarımızla da olsa sahip çıkmak gerektiğini düşünmekteyiz. 

Kaldı ki şehrimizde bu yükü sırtlayabilecek güce sahip ne iş adamımız, ne de güçlü bir lobimiz vardır. Bu takım son bir kaç sezondur Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yaşatılmıştır. 

Unutulmamalıdır ki! Futbolcusuna menüdeki pilavı sunmak için pirinç bulamayan takımımız bu katkılar sayesinde süper lige kadar yükselmiştir. 

Takımımıza destek adına başlatılan “Omuz Omuza Şampiyonluğa Hedef 1 Milyon SMS” isimli yardım kampanyasına Palandöken Gelişim Derneği ve Gelişim Erzurum Dergisi olarak destek verdiğimizi kamuoyuna duyuruyoruz. 

Unutmayalım ki bu takım bizim, bu takım Erzurum’un….

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.