• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 05 Aralık 2023 12:49

KİSHALI, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN

KİSHALI, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Cüneyt KİSHALI, İlçe Teşkilatları gezilerini sürdürüyor.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Cüneyt KİSHALI, Tortum, Oltu, Olur ve Narman ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. 

KARIŞIK

 

Ziyaretleri sırasında birlik ve beraberlik vurgusunda bulunan Kishalı. " Anadolu coğrafyasında bin yıldır varoluşumuzun sırrı;  Milli birlik, mütemadi dirlik ve müessir kardeşliğimizin müdafaasındaki azim ve dirayettir." dedi.. 

 

 

 

 

Tortum İlçe Başkanı İlhan Uzun'u ziyaret eden Kishalı, "  Tarih boyunca Türk İslam Devletlerinin adeta kavşak noktası görevi üstlenen,  Kadim Türk devletlerinin tarihine mühür vuran, Kurtuluş Mücadelemiz için alınan kararlarda tarihte dönüm noktası vazifesini üstlenen, Kış Turizminin gözbebeği olan, 
Milliyetçi Muhafazakar kimliğinden ödün vermeyen ve Alimlerimizin Mevlaya emanet ettiği Aziz Erzurum’umuz için yollara revan olduk." dedi. 

 

 

 

 

Ardından Olur İlçe Başkanı Vedat Ali Özkan, Oltu İlçe Başkanı Vedat Sağlam ve Narman İlçe Başkanı Kenan Aydın'ı ziyaret eden MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı  İnşaat Yüksek Mühendisi Cüneyt KİSHALI, " Emelimiz ve hedefimiz bellidir ve Erzurum’u layık olduğu daha yüksek yerlere taşımaktır. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen çok değerli teşkilat başkanlarımıza yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyoruz." dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.