• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 05 Aralık 2023 12:42

CAN EŞ, BİZ İTTİFAKI SEÇMENLE YAPIYORUZ

CAN EŞ, BİZ İTTİFAKI SEÇMENLE YAPIYORUZ
CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş'ten ittifak açıklaması, " Biz ittifakı seçmenle yapıyoruz"

ERKHABER / ERZURUM - CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, İYİ Parti ile ittifakın kurulamamasının Erzurum'Da bir risk teşkil etmediğini belirterek, " Biz ittifakımızı seçmenle yapıyoruz." dedi. 

KARIŞIK

 

31 Mart'ta yapılacak seçimlerde Bütün ilçelerde aday adayı müracaatlarının devam ettiğini belirten Serhat Can Eş iddialı konuştu.

 

 

 

 

Can Eş, " Karayazıdan, Aşkaleye, Hınıstan İspire, Çat'tan Şenkaya'ya Tortum'dan Uzundereye, bütün ilçelerimizde merkezde partimize hemşerilerimizin ciddi teveccühü var.

 

 

 

 

Hem Belediye Başkan Aday adaylığı hem belediye meclis üyeliği için geçmişte hiç olmadığı kadar başvuru alıyoruz. En doğru isimleri bularak birlik ve beraberlik içerisinde seçmenle ittifak ederek yolumuza devam edeceğiz. 

 

 

 

 

Henüz bir tane bile aday adayı müracaatı alamayan partiler bize destek değil yük olur. Kısa süre içerisinde adaylarımızı seçerek, bir seferberlik bilinciyle sahada olacağız. 

 

 

 

 

 

 

Erzurum'da daha etkili, şeffaf ve adil bir yönetim anlayışıyla hizmet sunma vizyonumuz, milletimizin desteğiyle güç bulacak. Ülkemizi daha yaşanabilir kılma amacımız doğrultusunda kararlılıkla yola devam edeceğiz.Birlikte tarih yazacağız.

 

 

 

 

Korkacak bir şey yok. Uğruna mücadele edecek çok şey var. Erzurum için kabulleniş değil, birlikte mücadele etme zamanıdır." dedi. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.