• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 13 Ocak 2022 16:50

Kırkpınar: Tüm iddiaların takipçisi olacağız...

Kırkpınar: Tüm iddiaların takipçisi olacağız...
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu...

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu...

KARIŞIK

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nde son günlerde bazı iddiaların ortaya atıldığını ve bu konunun peşini bırakmayacaklarını belirten Kırkpınar, '' Belediye genel sekreter Yardımcısı ve idari işler şube müdürü görevlerinden alındılar. Kamuoyuna yansıyan rüşvet  ve yolsuzluk iddiaları doğru değilse şahıslar neden görevden alındı? Doğru ise görevden alınan bu şahıslar neden savcılığa verilmedi? Olayın savcılığa intikal etmesi kimleri neden tedirgin ediyor? Büyükşehir Belediyesi'nden bu konuda bir açıklama bekliyoruz''dedi.

 

 

 

Kırkpınar, " İktidar partisi ve yandaşları bu rantın hesabını er ya da geç hukuk karşısında verecektir. Ve bizler bu sürecin adil ve şeffaf olması için elimizden geleni yapacağız. Bu minvalde, bu kadar yolsuzluk iddiası varken, görevden alınan bu şahıslar hakkında açıklama yapmak yerine, usulsüzce milyonlar ödediğiniz Televizyon kanalına çıkıp şov yapmaya devam mı edeceksin? Olayın savcılığa intikal etmesi kimi neden rahatsız ediyor?" dedi.  

 

 

 

AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ü de eleştiren Kırkpınar. " Bu kadar olay yaşanırken şehrin iktidar partisi İl başkanı olmak üzere iktidar milletvekilleri sessizlik içinde. Buradan soruyorum Mehmet Emin Öz ve milletvekilleri sizler bu kadar olay varken, neden sessizlik içindesiniz? İl başkanı olarak Öz, belediye başkanını arayıp ya da makamınıza çağırıp bu iddialar ile ilgili bir açıklama istediniz mi? Eminimki ne Öz be de milletvekilleri böyle bir şeyi sormaya cesaret  dahi edememişlerdir." şeklinde konuştu. 

 

Bu iddialara sessiz kalmayacaklarını da ifade eden Kırkpınar, ''Milletimiz bize güvensin adalet mekanizmasını devreye sokarak, genel merkezimiz aracılığı ile meclise taşıyarak ve basın yoluyla ülke gündemine getirerek üstüne gideceğiz. Ve bizler bu sürecin adil ve şeffaf olması için elimizden geleni yapacağız''diye konuştu. 

 

Kırkpınar son olarak galericiler sitesindeki iddialarında üzerine gideceklerini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.