• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 03 Ekim 2022 12:10

Kırkpınar'dan Taşkesenlioğlu'na: Yandaş gazetecilerin aklaması yetmez!

Kırkpınar'dan Taşkesenlioğlu'na: Yandaş gazetecilerin aklaması yetmez!
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, hakkındaki iddialar sonrası ilk kez Erzurum'a gelen AK Parti milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'na seslenerek, " insanların yüzüne nasıl bakıyorsunuz merak ediyorum?” dedi.

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, hakkındaki iddialardan sonra ilk kez Erzurum’a gelen AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kırkpınar, “ Yandaş gazetecilerin Zehra Hanım aktır, paktır demesi yetmez. Zehra Taşkesenlioğlu adil bir biçimde yargılanmadan aklanamaz.” dedi.

KARIŞIK

 

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve boşanma aşamasındaki eşi Ünsal Ban ile abisi SPK eski Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Cumhurbaşkanı danışmanları Serkan Taranoğlu ve Salih Orakçı hakkında geçtiğimiz gün Ankara adliyesine suç duyurusunda bulunan İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, hakkındaki rüşvet ve irtikap iddialarından sonra ilk kez Erzurum’a gelen AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kırkpınar, Taşkesenlioğlu hakkında çıkan “ aktır, paktır” başlıklı haberleri eleştirerek, “ Yandaş gazetecilere kendisini aklayıcı haberler yaptırmakla Zehre Hanım Erzurum kamuoyu vicdanında Aklanacağını mı zannediyor, merak ediyorum? Gazeteciler ne hakim ne savcıdır. Kimseyi aklamak ya da suçlamak durumunda değillerdir. Türkiye Cumhuriyeti hukuk devletidir. Bu gün gelinen noktada her ne kadar bağımsızlığı tartışılsa da bu ülkenin mahkemeleri var. Zehra Hanımı ancak adil Türk yargısı aklayabilir.” dedi. 

 

Herhangi bir muhalefet partisinden bir milletvekilinin hakkında bu tarz iddialar olması halinde yargının hemen harekete geçeceğini iddia eden Kırkpınar, “ İddialara karışan isim iktidar milletvekili olunca yargı ağır işliyor. Hem milletvekillerimiz hem bizler Zehra Hanım hakkında suç duyurusunda bulunduk, ancak bu güne kadar her hangi bir soruşturma başlatılmadı.” dedi.

 

“Benim hakkımda bu tarz iddialar olsa insan içine çıkamazdım” diyen İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih KırkpınarZehra Taşkesenlioğlu’na seslenerek, “ insanların yüzüne nasıl bakıyorsunuz merak ediyorum?” dedi. Zehra Taşkesenlioğlu’nun bizzat kendisinin savcılığa giderek bütün gerçekleri anlatması gerektiğini ifade eden Kırkpınar, “ Belki bu sayede Erzurumlu hemşerileriniz sizi affedebilir, Allah’ın huzuruna da kul hakkıyla gitmemiş olursunuz.” dedi

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.