• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 03 Ekim 2022 11:51

Kılıçdaroğlu'ndan Taşkesenlioğlu'na: Bunların yatacak yeri yok!

Kılıçdaroğlu'ndan Taşkesenlioğlu'na: Bunların yatacak yeri yok!
Muhalefetin gündeminde AK Parti Erzurum milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu var. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı televizyon programında, Taşkesenlioğlunu hedef aldı.
Kılıçdaroğlu'ndan Taşkesenlioğlu'na: Bunların yatacak yeri yok!

ERKHABER / ERZURUM - CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında AK Parti milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nu hedef aldı. Kılıçdaroğlu, Hani siz dindar, ahlaklı geçiniyordunuz. Hani kul hakkı yemiyordunuz? Bunların yatacak yeri yok.” dedi. 

KARIŞIK

6’ lı masa toplantısına ev sahipliği yapan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, toplantı sonrasında katıldığı bir televizyon programında, AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nu hedef aldı.  

Kılıçdaroğlu, “ AK Parti milletvekili vardı, 2.5 milyon dolarlık işte boşanma davaları.. Borsalar, oyunlar... Böyle bir şey başka bir partide olsa kıyamet kopardı. Günün 24 saati konuşulurdu. Bu kadar açık, net... Adam yurt dışına kaçarken alındı getirildi. Kul hakkı yemek günahsa bu rezalet nedir? Hani siz dindar, ahlaklı geçiniyordunuz. Hani kul hakkı yemiyordunuz? Bunların yatacak yeri yok. Bunların demokratik yollarla gönderilmesi lazım. dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.