• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 12 Mart 2021 14:07

KIRKPINAR'DAN 12 MART MESAJI

KIRKPINAR'DAN 12 MART MESAJI
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar,Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

ERKHABER / ERURUM - İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Kırkpınar mesajında; " Erzurum var olduğu günden bu güne, Her zaman Devletinin yanında olmuş, her türlü olumsuzluğa rağmen hiç bir zaman ihanet etmemiş, verdiği mücadeleyle destanlaşmıştır. Bu toprakların her bir karışı şehit kanlarıyla sulanmıştır" dedi... 

KARIŞIK

12 Mart'ın Erzurum'un esaretten özgürlüğe kavuştuğu gün olduğuna dikkat çeken İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, şunları söyledi; ''12 Mart yalnız Erzurumlular için değil,insanlık için de oldukça önemli bir gündür.Çünkü akla gelebilecek insanlık dışı her türlü işkence ve katliamı gerçekleştiren Ermeniler,bu toprakların vatan olması için canlarını ortaya koyan kahraman Anadolu insanının sayesinde geldikleri yere gönderilmiştir.

 

 

 

Şüphesiz o gün,Erzurum'un esaretten hürriyete, ölümden, hayata kavuştuğu gündür.Bizlere düşen, bir kez daha tarihi  derinliklerine inebilmek,yaşanan acıları hissedebilmek ve esaretten özgürlüğe gidilen bu süreci canlı tutarak gelecek nesillere aktarmaktır.Milletlerin varlıklarını sürdürebilmeleri,geçmişi unutmamaları ve yaşananlardan ders çıkarmaları ile mümkün olmaktadır.Geleceğe ümitle bakan milletimiz, dün nasılsa bugünde her türlü iç ve dış tehditleri yenecek güç ve azimdedir.Bu duygu ve düşüncelerle bu aziz vatanı canları uğruna bize emanet eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz.''

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.