• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 12 Mart 2021 13:57

TATBİKAT İLKOKULU'NDAN ANLAMLI KLİP

TATBİKAT İLKOKULU'NDAN ANLAMLI KLİP
Tatbikat İlkokulu öğrencileri istiklal marşının kabulünün 100. yıl dönümü nedeniyle 4. sınıf öğrencileriyle bir video klip hazırladı.

atbikat İlkokulu öğrencileri istiklal marşının kabulünün 100. yıl dönümü nedeniyle 4. sınıf öğrencileriyle bir video klip hazırladı. Klipte İstiklal marşının tamamını seslendiren öğrencilerle, Erzurum'un kurtuluşunun 103 yıl dönümü olması hasabiyle, şehrin tarihi ve kültürel makanlarında çekimler yapıldı. 

KARIŞIK

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Kıvanç, Tatbikat İlkokulu Müdürü Yener Kütükçü'nün destek verdiği ve Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Abdulkadir Atik yardımlarıyla çekilen klip büyük beğeni topladı. Tatbikat İlkokulu sınıf öğretmeni Nurhan Uzun'un öğrencileri sergiledikleri performansla göz doldurdu... 

 

 

 

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, " Vatan bütünlüğümüzün, bağımsızlığımızın, varoluşumuzun simgesi İstiklal Marşımızının kabulünün 100. yıl dönümü dolayısıyla doğunun sancak kenti olan Erzurum'un kurtuluşunu harmanlayarak böylesi güzel bir klip hazırlayan, Tatbikat İlkokulu 4-A sınıfı öğrencilerimize ve sınıf öğretmenimize, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Gözbebeğimiz öğrencilerimiz bu çalışmayla, vatan sevgisini ve bağımsızlık tutkusunu hepimize hissettirdiler, kendilerini kutluyor, alınlarından öpüyorum" dedi... 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.