• Büyükşehir-1
EKONOMİ Haber Girişi : 24 Ekim 2023 14:46

KGK'nın yeni başkanı Kübra Alioğulları oldu...

KGK'nın yeni başkanı Kübra Alioğulları oldu...
Erzurum İl Kadın Girişimciler Kurulu'nun (KGK) yeni başkanı Kübra Alioğulları oldu. Alioğulları görevini eski başkan Feride Eda Çalıkuşu'ndan devraldı...

ERKHABER / ERZURUM -  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Erzurum İl Kadın Girişimciler Kurulu'nun (KGK) yeni başkanı Kübra Alioğulları oldu. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ETSO) koordinasyonunda yapılan başkanlık seçimlerine önceki dönem İl KGK Başkanı Feride Eda Çalıkuşu da katıldı. 

KARIŞIK

Yapılan seçim sonucunda KGK Başkanlığı görevine seçilen Kübra Alioğulları, "Bakış açımızı doğru kullanabilir, güç ve potansiyelimizi de doğru şekilde tespit edip, bilim ve teknoloji imkanlarını kullanarak faydalı projelere imza atabileceğimize inanıyorum" dedi. 

 

KGK Başkanı Alioğulları sözlerini şöyle sürdürdü: Bugün TOBB Kadın Girişimciler Kurulu başkanı seçildiğim için onur duyuyorum. Beni bu göreve layık gören icra komitesinde bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İçinde yaşamış olduğumuz coğrafya ve kültür, Erzurum insanının ruhunu mücadeleci ve savaşçı kılıyor. Bu durum bölge kadınlarımıza hem avantaj hem de dezavantajlar oluşturmuştur. Bizler, bakış açımızı doğru kullanabilir, güç ve potansiyelimizi de doğru şekilde tespit edip, bilim ve teknoloji imkanlarını kullanarak faydalı projelere imza atabileceğimize inanıyorum. Ayrıca; kadın girişimci potansiyelini nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale gelmesi amacıyla bir takım çalışmalar yaparak, girişimci ruhu olan kadınları girişimciliğe teşvik etmeyi ve cesaretlendirmeyi ve kadınlarımızdaki girişimcilik bilincini artırmayı, özellikle de dezavantajlı kadınların iş hayatındaki istihdamını artırıp, ekonomik özgürlüklerine destek olabilmeyi hedefliyoruz. Yeni dönemin, güçlü ve donanımlı yönetim kadromuz ve kurul üyelerimizle verimli ve keyifli bir dönem olmasını temenni ediyorum.

 

Alioğlu, önceki dönem KGK Başkanı Feride Ela Çalıkuşu’na ve İcra Komitesi üyelerine yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.