• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 01 Haziran 2021 15:28

Kayserispor Başkanı Gözbaşı'ndan Ackah açıklaması

Kayserispor Başkanı Gözbaşı'ndan Ackah açıklaması

ERKHABER / ERZURUM - Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile yaşanan Yaw Ackah gerilimiyle ilgili konuştu. Erzurumspor cephesinden halen daha küme düşmenin sorumlusu olarak Kayserispor ve Yaw Ackah olayının gösterilmesine karşı çıkan Gözbaşı, "Biz kimseye zorla oyuncu satmadık, talep onlardan geldi." dedi. 

KARIŞIK

D Smart platformunda bulunan Spor Smart kanalında bulunan Bol'ca Futbol programına konuk olan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, gazeteci Emre Bol'un "Erzurumspor ile ne sorununuz var?" sorusuna, "Bizim Erzurumspor ile bir sorunumuz yok ama onların var. 40 maçın hepsi bitmiş, sanki bizimle beraber kaldıkları için küme düşmüş gibi konuşuyorlar" diye konuştu. 

Ara transfer döneminde Erzurumspor'un Miguel Lopez ve Yaw Ackah'a kiralık olarak teklif sunduğunu, Lopez'in kabul etmediğini, Ackah'ın da gitmeye sıcak baktığını anlatan Gözbaşı, "Biz kimseye zorla oyuncu vermedik. TAlep oradan geldi. Hhem  dönem ki hocaları MEsut Bakkal ile bizzat kendi konuştum, 'hocam 2 hafta sonra maçımız var, oynatmazsanız iyi olur' dedim. Bunu şüphem olduğu için değil, onlar kazansa, vay oyncumuzu verdiniz kazandılar, kaybetseler de böyle birşey. Sanki içime doğmuş gibi. Aziz Behic'i biz Başakşehir'den kiralık aldık ve Başakşehir maçında oynadı. Oynar, bunlar profesyonel. Oynattınız ve böyle bir olay yaşandı. Ogün bugündür,  sanki Kayserispor onları küme düşürmüş gibi konuşuyonrlar. Etik Kurulu'na da şikayet ettiniz, edin, her yere edin" diye konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Lütfullah Çiplak 02 Haziran 2021 19:33

    Adamın yaptığı hatamı size helal olsun adam kırmızı görmek için kendini parçaladı ben 40 yıldır futbol izliyorum böyle kırmızı kart görmek istiyorum ve gören bir futbolcu görmedim ve o hafta bütün yorumcular da böyle bir kart görme karşısındaki yaptıkları hayrtler içerisindeki yorumlarını tüm kamuoyu biliyor sizde kalkmışsınız çok normalmiş basit bir olaymış gibi hataydı diyorsunuz öylemi adama gülerler bu olay şikenin maüç saütmaünın baübasüı siz gidin bu masalları başkasına anlatın Berna hanım ama sizi tebrik ediyorum ama öyle ama böyle takımı liğde tutdunuz acaba seneye nasıl bir oyunlarınız olacak merak konusu

  • Lütfullah Çiplak 02 Haziran 2021 19:32

    Ufak at civcivlerde yesin

  • Kenan evcil 01 Haziran 2021 23:36

    Ayıp ayıp ayıp şike şike şike ne diyim anlayan snlat

  • Kenan evcil 01 Haziran 2021 23:34

    Bu konuyla ilgili utanmadan birde yorum yapıyor erzurumlular merttir delikanlıdır sakin bu yaptığınız kötülü unutmayin