• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 21 Kasım 2021 13:30

Karetecilerin kuşak heyecanı...

Karetecilerin kuşak heyecanı...
Türkiye Karate Federasyonu'nun 2021 yılı 3'ncü dönem Kuşak Terfi Sınavları bugün Çelebi Spor Kulübü'nde yapıldı.

ERKHABER / ERZURUM - Türkiye Karate Federasyonu'nun 021 yılı 3'ncü dönem Kuşak Terfi Sınavları bugün Çelebi Spor Kulübü'nde yapıldı.
Yapılan sınav sonucunda başarılı olan sporculara yeni kuşakları ve başarı sertifikaları törenle dağıtıldı.

KARIŞIK

 

Türkiye Karate Federasyonu Karate Kuşak Terfi Sınavı'nın dün gerçekleştirildiği Çelebi Spor Kulübü'nde bugün Kuşak Terfi Sınavı heyecanı yaşandı. Kuşak sınavında başarılı olabilmek için ter döken ve kıyasıya mücadele eden minik sporcuları aileleri de yalnız bırakmazken, sınavda oldukça renkli görüntüler oluştu. 

Karete antrönerleri Muhammet Çelebi, Özkan Kırıveroğlu ve Cihan Tosun nezaretinde yapılan sınav sonucunda başarılı olarak bir üst kuşağa terfi etme hakkı kazanan sporculara düzenlenen törenle hem yeni kuşakları hem de başarı sertifikaları dağıtıldı.

AİLELERDEN ÇELEBİ SPOR'A TEŞEKKÜR

Çelebi Spor Kulübü'ndeki sınav heyecanını doyasıya yaşayan aileler ise, "Çocuklarımızın heyecanını en az onlar kadar biz de yaşadık." diyerek, çocuklarının spor yapıyor olmalarından büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler. Çelebi Spor Kulübü'nün, çocuklarını herhangi bir spor dalında yetiştirmek isteyen aileler için alternatifsiz bir adres olduğunu ifade eden sporcu aileleri, "Erzurum'da çocukların büyük bir gönül rahatlığıyla spor yapmaları için gönderilebilecek tartışmasız tek adres, Çelebi Spor Kulübü'dür. Çocuklarımız burada işinin ehli, alanında uzman ve profesyonel antrenörler tarafından eğitiliyor. Fiziki imkanları süper ötesi ve insan burada kendisini gerçekten de güvenilir ve huzurlu bir ortamda hissediyor." şeklinde konuştular. 

 

Çelebi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Çelebi'ye teşekkür eden aileler, "Kulübümüzü çok seviyoruz, hocalarımızı çok seviyoruz. Güler yüzleri, ilgi ve alakaları o kadar samimi ve içten ki; çocuklarımızı spor kurslarına getireceğimiz günleri deyim yerindeyse bizler de iple çekiyoruz. Erzurum'a ve spor camiasına böylesine kaliteli hizmetler verdiği için Çelebi Spor Kulübü'ne teşekkür ediyoruz" dediler.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.