• ŞEpnolat üst

Kandırıldık!

  • Büyükşehir-1

Dün akşam bir televizyon kanalında ilgiyle izlediğim ve bazı samimi düşüncelerini dikkatle dinlediğim Sayın Bülent Arınç Fetöcü örgüt için bir özeleştiride bulunarak mealen: "Düzenledikleri Türķçe Olimpiyatları ve sair birçok törenlerinde övgü dolu konuşmalar yaparak hizmetlerine sempatiyle baktık. Sempatik ve övgü dolu sözler, benim gibi bizde her seviyede hemen herkes tarafından söylenildi. Sözlerimin sahibiyim, fakat Fetöcü değilim. Bir iftira sonucu Fetöcü olmakla suçlanan ve ber'at eden damadım da cemaatçi olmamakla birlikte kendilerine sempatiyle bakanlardandı. Hiçbirimiz masum değiliz ama (!) kandırıldık; maalesef karanlık yüzlerini göremedik, doğrusu böylesi hain bir kalkışma beklemiyorduk" türünde sorulan farklı 40 soru üzerinde "Çoklu Baro" dahil ilginç özel ve genel değerlendirmelerde bulundu.

 

Sayın Arınç "kandılırılanldık" derken; hatırladığım ve kandırılan (!) bir başka isim; Boşnak kökenli vatandaşlarımıza yönelik kabul edilemez çirkin ve seviyesiz hakaretlerin sahibi ve zanlısı Rasim Ozan Kütahyalı geldi. Ergenekon Savcısı Zekeriya Öz için; "Heykeli dikilecek adam" diyordu ve şâyet denildiği gibi doğru ise, Asya Finans Bank'tan aldığı birkaç milyon dolar kredi ile Boğaz'da yalı alıyordu. Kandırılan (!) aynı Rasim Ozan Kütahyalı: "Gülen'in 1970'lerin sonundan itibaren devletin ve yargının içine ektiği fidanlar ağaç olmazsa, bu devrim yapılamazdı ve askeri vesayet rejimini hiçbir güç yıkamazdı" diyordu.

 

Suret-i haktan görünerek güya askerî vesâyetin kaldırılması adına, devlete yerleşen hain ve sinsi Fetö örgütlenmesine alkış tutuyordu.

 

Kandırılan (!) Rasim Ozan Kütahyali'nin, her akşam farklı televizyon kanallarında arz-ı endam ederek bu kez farklı kulvarlarda yol almaya çalışan ve kendisi gibi kandırılan (!) muhterem eşleri Sayın Nagehan Alçı Fetö için ne diyordu?

 

"'Milyonların gönlünde taht kurmuş Fetullah Gülen'in kendi vatanından uzak durmasının anlamsız olduğunu düşünüyorum. Sayın Fetullah Gülen'in elbette kendi takdiri, kendi nazik üslûbuyla Türkiye'ye zarar verebileceği endişesi taşıdığını söyledi. Ben onun sözlerine saygı duyuyorum. Ama bence Fetullah Hoca Efendi'nin kendi vatanından uzak durması asıl Türkiye'ye zarar veriyor. Onu sevenlerinden ayırıyor. Aksine dönerse Türkiye'ye, bir husumet varmış gibi gösterenlere, özellikle Ergenekon Davası'nın altını boşaltmak isteyenlere çok güzel cevap olur."

 

Türk ordusuna kurulan kirli kumpaslara destek veriyordu.

 

Cemaata mensup olduğu bilinen bir kişiye yer açmak için idarece keyfi ve haksızca 14. kez görevden alınarak sürgüne gönderilen ve o günkü cemaat-hizmet mensubu, sonradan Fetöcü yargı ve emniyet mensuplarının kumpasıyla hukuk çiğnenerek hapse atılan ve haksız bir yargılamaya muhatap kılınan ben ve benim gibi kanmayanların, kandırılamayanların suçu-günahı ne?

 

Denildiği gibi aldatılmış olsak da olmazsak da; devletimiz ve milketimiz sonuçta hain bir kalkışmaya muhatap olmuş; fakat neticede devletimiz bu kalkışmanın üstesinden gelerek bir büyük felâketin eşiğinden dönmüş...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.