Kanaat Önderi(!)'nden skandal açıklamalar...

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum’da Kanaat Önderleri (!) Derneği adı altında kurulan ve kendilerine kanaat önderi denmesini isteyen bir grup geçtimiz günlerde Erzurum basının rağbet etmediği bir basın toplantısı düzenledi. Derneğin başkanı 72 yaşındaki İbrahim Özmen’in toplantı esnasında sözlediği sözler herkesi hayretler içerisinde bıraktı. 

 

 

Toplantıda methiyelerin sınırını kaçıran Özmen, hızını alamayarak, insanların imanını da sorguladı. "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer almayanın imanından şüphe ederim" diyen Özmen, her kesimin tepkisini üzerine çekti. 

Özmen'in sözlerini skandal olarak niteleyen vatandaşlar, " Bu ifadeler ençok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a zarar veriyor. Bir muhalifin imanını sorgulamak, bu zatın ne haddine? Bu yaptığı Erdoğan'a destek değil köstektir. Adına güya Kanaat Önderi diyen bu zatın bunu bilinçli yaptığını düşünüyoruz. Dolayısıyla bu zata en büyük tepkiyi AK Partililerin ve Sayın Cumhurbaşkanımıza destek verenlerin göstermesi gerekiyor. Bu zata Erzurum'da kim kanaat önderi diye kıymet veriyorsa çıksın konuşsun" diyerek tepkilerini dile getirdiler. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş28 Aralık 2021 22:08

    Sizin elinizde imanı ölçen bir alet mi var? Siz insanların imanlarını nasıl siyasetle ölçüyorsunuz? Acaba sizin imanıniz nasıl bir iman? yoksa siz de iman ölçen yeni mehdilerden misiniz? Başkalarının imanını bırakın da kendi imanıniza bakın.

  • Erzurum24 Aralık 2021 08:53

    Çok doğru konuşmuş yapılanlar göz önünde

  • Erzurumşu23 Aralık 2021 18:25

    BU yobazlar kendilerini. Erzurumumuzun kanaat önderi olduklarını kabul etmiyor ve kınıyorum benim imanımdan şüphe edeceklerine kendi imanlarından şüphe etsinler