• Büyükşehir-1
SAĞLIK Haber Girişi : 05 Nisan 2023 18:06

Kalbin yıldızları Buhara Hastanesi’nde

Kalbin yıldızları Buhara Hastanesi’nde
Erzurum’un tek özel hastanesi Buhara, Kardiyoloji ve Kalp Cerrahisi’nin çok önemli 3 ismini bünyesine kattı. 

ERKHABER / ERZURUM - Yeni binasıyla birlikte atağa kalkan Erzurum’un tek özel hastanesi Buhara, Kardiyoloji ve Kalp Cerrahisi’nin çok önemli 3 ismini bünyesine kattı. 

KARIŞIK

 

Kardiyoloji profesörü Serdar Sevimli ile Kalp ve Damar Cerrahisi’nin önemli isimleri Prof. Dr. Münacettin Ceviz, Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nden, Op. Dr. Murat Tavlaşoğlu ise Ankara’daki özel bir hastaneden ayrılarak Özel Buhara Hastanesi ailesine katıldı. Kadriyoloji ile Kalp ve Damar Cerrahisi’nde ülke genelinde söz sahibi olan 3 isim, bugün itibariyle Özel Buhara Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

 

Özel Buhara Hastanesi’nde Prof. Dr. Sevimli, Prof. Dr. Ceviz ve Op. Dr. Tavlaşoğlu’nun görev yapacağı Kalp Merkezi, bugün itibariyle Erzurumlular’ın hizmetine sunuldu. 

Kardiyoloji Servisinde, anjio ve stent uygulamaları koldan anjio yöntemi ile gerçekleştirilecek. Prof. Dr. Serdar Sevimli önderliğinde kalp ritim bozuklukları, kalp kapak hastalıklarının tedavisi, tıkalı ayak damarlarının balonla açılması, eforlu EKG, ekokardiyografi, tansiyon ve ritim holter tetkikleri de gerçekleştirilecek.

Prof. Dr. Münacettin Ceviz ile Op. Dr. Murat Tavlaşoğlu’nun hizmet vereceği Kalp ve Damar Cerrahisi’nde ise uygun hastalarda küçük kesi ile koroner BY-PASS ve kalp kapağı ameliyatları gerçekleştirilecek. Ayrıca, atardamar ve toplardamar hastalıklarında medikal ve cerrahi tedavi ile estetik varis cerrahisi operasyonları da yapılabilecek. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mehmet Dursun Koçak 08 Nisan 2023 23:27

    Hayırlı olsun hizmet yapan her yerde yapar demekki daha iyi hizmet vermek için böyle bir karar alınmış. Tanıdığım insanlar yanlış yapacak karekterde deyiller. Tanıyan herkes benim gibi düşünüyordur

  • Filiz özdemir 06 Nisan 2023 20:38

    Hayırlı olsun Erzurum'a Allah bugüne kadar ve bundan sonrada vereceginiz hizmetlerden dolayı hepinizden razı olsun emeğinize yüreginize saglık

  • Gökhan Çalıkoğlu 06 Nisan 2023 12:08

    Yorum kontrolü nedir. İşınıze gelmiyor ise yayınlamayacakmısinız. Korkunu neden. Korkmayın eleştiri güzellikler ve başarı getirir. KORKMAYIN

  • Gökhan Çalıkoğlu 06 Nisan 2023 12:06

    Erzurum un TEK ÖZEL HASTANESİ derken sanki hiç bir özel hastane Erzurum a gelmiyormuş da Buhara Erzurum a lütuf yapmış gibi yazmışsın.. Oysaki hepimi biliyoruz ki Erzurum Halkı Buhara Hastanesine mecbur kalsın diye başka özel hastanelere izin verilmemiştir. Kalemin güçlü imiş, vurguyu güzel yapmışsın.

  • Cafer karasu 06 Nisan 2023 08:33

    Hayırlı uğurlu olsun, Allah yardımcınız olsun.