• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 30 Mart 2023 12:32

İYİ Partili Şam'a teşkilatlarıdan sıcak ilgi...

İYİ Partili Şam'a teşkilatlarıdan sıcak ilgi...
İYİ Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Cemil Tuğrulhan Şam, Pazar günü yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde çalışmalarını sürdürüyor.

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Cemil Tuğrulhan Şam, Pazar günü yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. İlçe teşkilatlarını ziyaret ederek, temayül yoklaması için destek isteyen Prof. Dr. Şam, teşkilatların yakın ilgisiyle karşılaşıyor. 

KARIŞIK

 

Aday adaylığı müracaatı öncesinde İYİ Parti Genel Merkezi’nde yakın ilişkileri bulunan önemli isimlerle biraraya gelen ve sonrasında resmi başvurusunu yapan Prof. Dr. Şam’ın genel merkezle olan güçlü bağı yakından biliniyor. 

 

Partinin üst düzey isimleriyle dostluk seviyesinde olan ilişkileriyle dikkat çeken ve aday adaylığı için de “sıcak mesajlar” aldığı siyasi kulislerde konuşulan Prof. Dr. Şam’a Erzurum teşkilatları da yakın ilgi gösteriyor. 

 

Ziyaret ettiği teşkilatlarda partililerle biraraya gelen ve kendini anlatma fırsatı bulan Prof. Dr. Şam’ın temayül yoklamasında da ciddi bir destek görmesi bekleniyor. 

 

Partililerin sıcak ilgisinden hayli memnun kalan Prof. Dr. Şam, “Aday adaylığı süresi kısa olmasına rağmen, dava arkadaşlarımızla çok sıcak ilişkiler kurduk. Zaman kısıtlı olsa da onlara kendimizi anlatma fırsatını bulduk. Pazar günü yapılacak olan temayül yoklamasında da desteklerini bekliyorum“ dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.