• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 11 Mart 2023 21:23

İYİ Partili Karataş iddialı konuştu

İYİ Partili Karataş iddialı konuştu
Karataş, “ Erzurum, 105 yıl önce nasıl düşman işgalinden kurtulduysa, 14 mayısta da İstibdat Rejiminden kurtuluşun sembolü olacak.” dedi.

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti New Jersey Temsilcisi Erzurumlu iş insanı Fatih Karataş, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü münasebeti ile bir mesaj yayınladı. Karataş, “Erzurum, 105 yıl önce nasıl düşman işgalinden kurtulduysa, 14 Mayıs'ta da istibdat rejiminden kurtuluşun sembolü olacak.” dedi.

KARIŞIK

 

Erzurum’un tarihin her döneminde üzerine düşeni fazlasıyla yaptığına dikkat çeken Karataş, Erzurum’un devletten alacaklı olduğunu söyledi. 105 yıl önce kurtuluş destanının Nene Hatun’la sembolleştiğini belirten Karataş, “14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde de Erzurum’un ‘istibdattan’ kurtuluşunun, millet ittifakı nezdinde İYİ Parti'ye verilen oylarla, Liderimiz Meral Akşener’in şahsında sembolleşeceğine inanıyoruz” dedi. 

 

12 Mart Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlanan Karataş şunları söyledi; “Erzurum tarihin her döneminde, üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmiş. Düşmana teslim olmamış, destanlaşmış kurtuluş mücadelesiyle sonraki nesillere örnek teşkil eden bir duruş sergilemiştir. Cumhuriyetin kuruluşunda da önemli bir sorumluluk üstelen Dadaşlara güvenen Mustafa Kemal Cumhuriyetin temellerini de bu şehirde atmıştı. Cumhuriyet tarihi boyunca her zaman, devletinin, milletinin yanında olan Erzurum ne yazık ki devletten alacaklıdır. Erzurum’un bu desteği karşısında aldığı hizmete, bu günkü gelişmişlik sıralamasındaki yerine bakıldığında bu tespitin ne kadar doğru olduğu görülecektir. 2002 yılından beri mevcut iktidara da destek veren Erzurumlular, bu desteğinin karşılığını hizmet noktasında alamamıştır. İYİ Partililer olarak inanıyor ki; Erzurum, 105 yıl önce nasıl düşman işgalinden kurtulduysa, 14 mayısta da İstibdat Rejiminden kurtuluşun sembolü olacak. 105 yıl önce kurtuluş destanı nasıl ki Nene Hatun’la sembolleştiyse, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde de Erzurum’un ‘istibdattan’ kurtuluşunun, millet ittifakı nezdinde İYİ Partiye verilen oylarla, Liderimiz Meral Akşener’in şahsında sembolleşeceğine inanıyoruz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.