• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 29 Haziran 2022 13:51

İYİ PARTİ'DE ATLAMA KULELERİ GÜNDEMİ

İYİ PARTİ'DE ATLAMA KULELERİ GÜNDEMİ
İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe, bir kez daha göçük yaşanan atlama kulelerinde basına açıklama yaptı. İl Başkanı Melih Kırkpınar'la birlikte atlama kulelerinde yaşanan göçüğü yerinde inceleyen Efe, " Erzurum bu rezilliği hak etmiyor"dedi

İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe, İl Başkanı Melih Kırkpınar, 2011 yılında 100 miulyon lira harcanarak yaptırılan sonrasında, 2014 yılında heleyan nedeniyle adeta yerle bir olmasıyla ülke gündemine gelen, aynı yıl yeniden ihale yapılarak, bu kez fore kazıklar çakılarak inşa edilen Atlama Kulerinde yine göçük yaşanması üzerine, Kulelerin pistinde incelemelerde bulundular. 

KARIŞIK

 

İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe, " Kamuoyunun dikkatine sunuyoruz. Bu rezilliği Erzurum halkı hak etmiyor. Milyonlarca para harcanarak yapılan bu atlama kulelerinden yetiştirdiğimiz bir tane sporcumuz atlamış değil. Devletin milyonları işte böyle çarçur ediliyor. Bu rezilliği Erzurum kamuoyunun takdirine sunuyoruz" dedi. 

 

Konuyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, "Yıkılırsa  AK Parti yapar, çökerse AK Parti Yapar, yaparsa AK Parti yapar rezilliği ile bir kez daha karşı karşıyayız. 2011 yılında 100 milyon liraya yaptırılan pistler, 2014 yılında çöktükten sonra yeniden yaptırıldı. Şimdi yine çöktü. Bugün sıradaki bir yandaşa 83 milyonun vergisiyle peşkeş çekilerek yeniden yaptırılacak." dedi.  

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.