• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 10 Şubat 2024 16:43

İYİ PARTİ AZİZİYE'DE SKM AÇTI...

İYİ PARTİ AZİZİYE'DE SKM AÇTI...
İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı, Mühendis Fatih Çelik, Dadaşkent'te SKM açtı.

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik'ten gövde gösterisi. Dadaşkent'teki SKM açılışına İl Başkanı Ensar Nuhoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Canan Uçar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

KARIŞIK

Açılışta bir konuşma yapan İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, " Var gücümüzle çalışacağız. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Hep birlikte bu seçimden galip çıkacağız." dedi. 

İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, "İlçemizin her ferdi ile kucaklaşacağız. Her bir Aziziyelinin sorunlarıyla bire bir ilgileneceğiz. Hem ekonomik hem de manevi yönden elimizden ne geliyorsa yapacağız. Samimi olacağız. Seçilmemiz halinde kapımız sonuna kadar açık olacak. Dört duvara sıkışan yönetim anlayışından belediyemizi kurtaracağız. Hemşerilerimizin dertleri dertlerimiz olacak, Belediyeyi vatandaşımızla birlikte yöneteceğiz.Sizlerin verdiği her bir oyun hakkını vermek, Cenab-ı Allahın rızasını almak için gece gündüz çalışacağız. Adil bir biçimde hizmet edeceğiz, şeffah hesap verebilir bir belediyecilik anlayışıyla, kimseyi ötekileştirmeden çalışacağız. Birlikte başaracağız, 31 mart seçimlerinden galip çıkacağız." dedi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.