• Büyükşehir-1
KÜLTÜR - SANAT Haber Girişi : 05 Ekim 2022 15:34

İstanbul'da, Erzurum Tanıtım Günleri başlıyor...

İstanbul'da, Erzurum Tanıtım Günleri başlıyor...
Erzurum'un ulusal tanıtım etkinlikleri arasında bu zamana kadar en büyük organizasyon olarak kabul edilen '' Erzurum Tanıtım Günleri'' etkinliği Maltepe Etkinlik Alanında misafirleriyle ve Erzurumlu hemşehrileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum'un ulusal tanıtım etkinlikleri arasında bu zamana kadar en büyük organizasyon olarak kabul edilen '' Erzurum Tanıtım Günleri'' etkinliği Maltepe Etkinlik Alanında misafirleriyle ve Erzurumlu hemşehrileriyle buluşmaya hazırlanıyor. 

KARIŞIK

 

Erzurum Konfederasyonu ( ERKON ) tarafından 6-9 Ekim Tarihleri arasında düzenlenecek Erzurum Tanıtım Günleri için yapılan hazırlıklarda son aşamaya gelindi. 

Tanıtım etkinliğini organize eden ERKON Başkanı Mustafa Macit ve yönetim kurulu üyeleri  4 gün sürecek etkinliğin öncesinde Bağcılar'da yapılan ön tanıtım lansmanında çalışmalarla ve program akışıyla ilgili davetlilere bilgi verdi. 

 

 

Tanıtım afişleri asıldı

İstanbul'da düzenlenecek tanıtım günleri etkinliği öncesi Erzurum'da billboardlara tanıtım görselleri asıldı. Şehrin yoğunluğun en fazla olduğu muhtelif noktalarına  asılan billboartlar Maltepe Etkinlik Alanında yapılacak olan Kadim Şehir Erzurum Tanıtım günlerine verilen önemin göstergesi oldu.

İstanbul’da bulunan STK ların birleşimiyle ERKON’un öncülüğünde yapılacak olan Kadim şehir Erzurum’’ Tanıtım Günleri 4 gün sürecek. Erzurum Valiliği, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Üniversitesi, İlçe Belediyelerinin yanı sıra birçok kültürel zenginlik, Erzurum’a özgü yöresel ürünler Erzurum’a özgü kadayıf dolması, cağ kebap, lor dolması, yöresel tatlar, Oltu Taşı, geleneksel el sanatları gibi ürünler Erzurumlular ve Erzurum sevdalılarıyla buluşacak.

6 ekimde başlayacak olan Erzurum Günleri Açılış töreni 8 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 14:00 da yapılacak 9 Ekim 2022 Pazar günü son bulacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.