• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 05 Ekim 2022 15:20

TFF Erzurum Bölge Müdürlüğü'nden teşekkür yemeği

TFF Erzurum Bölge Müdürlüğü'nden teşekkür yemeği
TFF'nin 12 yıldır Erzurum'da sürdürdüğü çalışmalarına destek veren kamu kurumlarının yöneticileri ile eğitimlere destek veren futbol kulüplerinin başkan ile teknik adamlarına teşekkür plaketi verildi. 

ERKHABER / ERZURUM - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Erzurum Bölge Müdürlüğü, Erzurum'un 2010 yılında başlayan ve bu yıl adeta zirve noktasına ulaşarak adeta TFF'nin kamp ve eğitim üssü haline gelmesi nedeniyle futbol ailesine bir "teşekkkür" yemeği verdi. TFF'nin 12 yıldır Erzurum'da sürdürdüğü çalışmalarına destek veren kamu kurumlarının yöneticileri ile eğitimlere destek veren futbol kulüplerinin başkan ile teknik adamlarına teşekkür plaketi verildi. 

KARIŞIK

 

Sway Otel'de düzenlenen yemeğe Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Erzurumspor FK Kulüp Başkanı Ahmet Dal, ASKF Şube Başkanı Selahattin Codur, Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. İbrahim Hakkı Tör,  TÜFAD Şube Başkanı Abdüsselam Gökçan, amatör futbol kulüplerinin başkanları, yöneticileri ve teknik adamları ile basın mensupları katıldı. 

 

TFF Erzurum Bölge Sorumlusu Mehmet Akif Fencioğlu, 2010 yılında ilk olarak Erzurum'da TFF'nin kamp ve eğitim çalışmalarına başladığına dikkat çekerek, "12 yılda Erzurum, TFF'nin Türkiye'deki 2 merkezinden biri haline geldi. Sadece bu yaz sezonunda A milli futbol takımı hariç tüm kategorilerde milli takım kamplarına ev sahipliği yaptık. Ayrıca çok sayıda antrenör kursu da yine Erzurum'da yapıldı. Bu süreçte bize destek veren kamu kurumlarımızın değerli yöneticilerine ve tüm futbol ailesine teşekkür ediyoruz. Futbol eğitim sorumlumuz Kemal Coşkun hocamıza da gösterdiği üstün gayret nedeniyle ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.   

Fencioğlu'nun konuşmasının ardından 12 yıllık süre içerisinde yapılan tüm kamp ve eğitim çalışmaları ile TFF Erzurum Bölge Müdürlüğü'nün etkinliklerinin anlatıldığı bir film davetlilere izlettirildi. Filmin ardından, TFF'nin kamp ve eğitim çalışmalarının yapıldığı Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ndeki sahaların kusursuz bir şekilde hazır tutulması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Spor Hizmetleri Müdürü Muzaffer Şahin ve TFF'nin konuklarının konaklamalarında duydukları memnuniyet ve buna bağlı olarak TFF'ye yapılan olumlu geri dönüşler nedeniyle Sway Otel Genel Müdürü Ömer Akça'ya teşekkür plaketleri takdim edildi. 

Ayrıca Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Erzurumspor FK Kulüp Başkanı Ahmet Dal, Harb İşspor Başkanı Ferit Karakoca ve Palandökenspor kulübüne de teşekkür plaketleri verildi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.