• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 03 Mayıs 2022 22:32

Iğdır-Erzurum yolu kapandı

Iğdır-Erzurum yolu kapandı
Iğdır’ın Tuzluca ilçesinde aniden bastıran yağmur sonrası heyelan meydana geldi, Iğdır-Erzurum arasındaki yol kapandı.

ERKHABER / ERZURUM - Iğdır’ın Tuzluca ilçesinde aniden bastıran yağmur sonrası heyelan meydana geldi, Iğdır-Erzurum arasındaki yol kapandı.
Iğdır genelinde iki gündür aralıklarla yağan yağmur heyelana neden oldu. Iğdır-Erzurum yolu Tuzluca ilçesi 35. kilometresinde aşırı yağan yağmurdan dolayı saat 18.00 sularında heyelan meydana geldi. Yolun yan tarafından kopan toprak kütlesi ve taşlar bir anda yola düştü. Heyelan sonucu yol trafiğe kapandı. Haber verilmesi üzerine heyelanın olduğu bölgeye jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler kapanan yolda kalan araçların oluşabilecek yeni bir heyelana ve yan tarafta bulunan Aras Nehri'ndeki su taşkınlarına karşı araç sahiplerini araçlarını güvenli bir yere almaları konusunda uyardı. Yolun kapalı olduğunu gören birçok sürücü tekrar Iğdır’a dönerken dönüş yolu içinde yüksek kesimlerde bulunan köy yolunu tercih etti.
 

KARIŞIK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • M.DK. 05 Mayıs 2022 11:09

    Burası Boğum Deresi. Lise 1. sınıfta idim. O zaman yaz ayları. Karayollarında çalıştım. Buranın etüt ünü biz yaptık. Ne günler imiş.