• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 06 Haziran 2016 11:10

İftar saatine denk gelen milli maç var mı?

İftar saatine denk gelen milli maç var mı?
Türkiye'nin EURO 2016'da, grup aşamasında yapacağı 3 maçtan sadece Çek Cumhuriyeti karşılaşması iftar saatine denk gelecek. Hırvatistan maçı 16:00'da, İspanya maçı ise 22:00'de başlayacak.

ERKHABER / SPOR - Milli Takımın Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Turnuvaya sayılı günler kaldı. EURO 2016'nın Ramazan ayında gerçekleşmesiyle ' Türkiye'nin maç saatleri iftar vaktine denk gelecek mi?' sorusunu da akıllara getirdi.

KARIŞIK

Turnuva heyecanının yaklaştığı bugünlerde Türkiye'nin yer aldığı D grubunda A Milli Takım;Hırvatistan, turnuvanın son şampiyonu İspanya ve Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Peki Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'nda oynayacağı maçlar iftar saatine denk gelecek mi?

İşte Türkiye'nin Ramazan'da oynayacağı maç günü ve saatleri:

HIRVATİSTAN VE İSPANYA MAÇI İFTARA DENK GELMİYOR

Türkiye, 12 Haziran'da ilk maçını Hırvatistan'la oynayacak. Türkiye-Hırvatistan maçının başlama saati: 16:00 olacak. İkinci maçı ise İspanya ile olan millilerin bu karşılaşması iftar vaktine denk gelmiyor. 17 Haziran'da oynanacak Türkiye-İspanya maçının saati ise: 22:00

SADECE SON MAÇ İFTAR SAATİNE DENK GELECEK

Grubun son maçı ise 21 Haziran'da yine saat 22:00'da olacak. Milliler Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Turnuva boyunca Türkiye'nin en batısından en doğusuna, iftar vakitleri saat 19.30 ile 21.00 arasında olacak.