• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 25 Mart 2024 13:30

Horasan'da Hayrettin Özdemir'den gövde gösterisi

Horasan'da Hayrettin Özdemir'den gövde gösterisi
İYİ Parti'nin Horasan Belediye Başkan adayı Hayrettin Özdemir'in bugün ilçe merkezinde Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın da katılımıyla düzenlediği mitingi gövde gösterisine dönüştü...

ERKHABER / ERZURUM - Horasan'da bugün Hayrettin Özdemir fırtınası esti. Yerel seçimlere 6 gün kala ilçe merkezinde miting düzenleyen Hayrettin Özdemir'i destekleyen binlerce Horasanlı, miting alanını doldurdu. Özdemir, gösterilen ilgiye teşekkür etti. 

KARIŞIK

 

İYİ Parti'nin önemli isimlerinden Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ve İl Başkanı Ensar Nuhoğlu'nun katılımıyla ilçe merkezinde yapılan mitinge, binlerce Horasanlı katıldı. Hayrettin Özdemir'e destek için alana gelen Horasanlılar, renkli görüntüler oluşturdular. 

Türk bayrakları ve İYİ Parti bayraklarıyla süslenen alanı dolduran Horasanlılar, "sizden biriyim" sloganıyla yola çıkan Hayrettin Özdemir'e sahip çıktılar. Miting alanını dolduran ilçe halkına konuşma yapan Hayrettin Özdemir, "Bugün bu alanı tıka basa doldurarak, sizin evladınıza, sizden biri olan Hayrettin Ödemir'e sahip çıktınız. Bu desteğinizi ömrüm boyunca unutmayacak, Pazar günü yetkiyi aldıktan sonra da size layık olmaya çalışacağız. Horasan ihmal edilmiş, kaderine terk edilmiş bir ilçe. Tarihi İpekyolu üzerinde olmasına rağmen, hizmetin gelmediği, merkez mahallelerinin çamur deryasına döndüğü, kaderine terk edilmiş durumda. Bu gidişata ben 'dur' demek için yola çıktım. Bugün sizler de çıktığım bu yolda bana güç verdiniz. İnşallah Pazar günü yapılacak seçimlerde de hep beraber sandıkta gereken cevabı vereceğiz" diye konuştu.  

Konuşması sık sık alkışlar ve sloganlarla kesilen Hayrettin Özdemir'e destek için mitinge katılan İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba da "Horasan net bir şekilde kararını vermiş. Horasan için hayırlı olsun. Horasan kendi evladına sahip çıkmıştır. Ancak işimiz bitmedi, rehavet olmamalı. Pazar günü sandıklara sahip çıkıp, Hayrettin Özdemir'i belediye başkanı seçtirinceye kadar aynı ciddiyet ve gayrette çalışmamız gerekiyor. İnşallah Pazar günü Horasan İYİ olacak" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.