• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 31 Ekim 2017 15:08

Hırsızlık yapan Suriyeliler kıskıvrak yakalandı

Hırsızlık yapan Suriyeliler kıskıvrak yakalandı
Erzurum’un Oltu ilçesine bağlı Güzelsu Mahallesi’ndeki bir eve giren hırsızlar, kaçmaya çalışırken kıskıvrak yakalandı.

ERKHABER / ERZURUM - Edinilen bilgiye göre, müstakil evin arka pencere kasalarını korkuluklarıyla birlikte sökerek eve giren Suriye uyruklu A.A ve S.E, kaçmaya çalışırlarken Oltu Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
Oğlunun nişan törenine katılmak üzere Erzurum’dan İstanbul’a giden Cihat Atmaca, İstanbul’da bulunduğu sırada, polislerden Suriyeli iki hırsız tarafından evinin soyulduğunun bilgisini aldı. İlk uçakla Oltu’ya dönen Atmaca, evinin arka pencerelerinin kasalarıyla birlikte söküldüğünü görünce şok geçirdi.
Evi soyulan Cihat Atmaca, "Oğlumun nişan merasimine katılmak üzere İstanbul’a gitmiştim. Gece 12 sularında polis beni aradı ve evimde hırsızlık vakası olduğunu söyledi. Gece 04.00’te uçağa bindim ve Oltu’ya geldim. Evin arkasındaki iki pencereyi kasalarıyla birlikte sökmüşler. Evde hırsızlık yaparlarken, birçok eşyama da zarar vermişler. Şuan benim 15 bin lira maddi zararım var" dedi.
Bu arada olayı duyan Oltulu bazı vatandaşlar ise, "Biz onlara sahip çıkıyoruz ancak onlar bize adeta ihanet ederek malımızı çalıyorlar ve üstelik serbest bırakılıyorlar. Bu nereye kadar böyle gidecek?" şeklinde tepkilerini dile getirdi.

KARIŞIK