• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 29 Şubat 2024 11:45

Hayrettin Özdemir Horasan'da doludizgin

Hayrettin Özdemir Horasan'da doludizgin
Horasan'da akaryakıt sektörü başta olmak üzere bazı yatırımları bulunan ve 150'nin üzerinde istihdam sağlayan iş insanı Hayrettin Özdemir, 31 Mart seçimleri öncesinde çalışmalarını büyük bir hızla

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti Horasan Belediye Başkan adayı Hayrettin Özdemir, seçim çalışmaları kapsamında gezilerini sürdürüyor. İlçe merkezinin yanı sıra köylerde de sıkı bir çalışma yürüten Özdemir, "Horasan'ın bir evladı olarak güzel ilçemizi kalkındırmak, Erzurum'un Doğu'ya açılan penceresini yatırım zengini yapmak için yola çıktık. İlk günden bu yana gördüğümüz ilgi ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu bize gösterdi. İlçe halkımıza gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 

KARIŞIK

 

Horasan'da akaryakıt sektörü başta olmak üzere bazı yatırımları bulunan ve 150'nin üzerinde istihdam sağlayan iş insanı Hayrettin Özdemir, 31 Mart seçimleri öncesinde çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. İlçe merkezi ve köylerde yoğun bir tempoda çalışan Hayrettin Özdemir'in ilçe genelinde açmış olduğu Seçim Koordinasyon Merkezleri de (SKM) ilçe halkının ilgisini görüyor. SKM'ye gelerek Hayrettin Özdemir'e seçim çalışmalarında destek veren Horasanlılar, "İlçemize yıllardır katma değer sağlayan, insanımıza iş imkanı sağlayan Hayrettin Bey'e destek veriyoruz" dediler. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.