• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 28 Şubat 2024 16:24

Akpunar: Hedefimiz daha yaşanabilir bir Aziziye...

Akpunar: Hedefimiz daha yaşanabilir bir Aziziye...
Dün Serçeme, Tebrizcik ve Demirgeçit Mahallelerini ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı

ERKHABER / ERZURUM - Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, seçim çalışmalarına mahalle ziyaretleriyle devam ediyor. Dün Serçeme, Tebrizcik ve Demirgeçit Mahallelerini ziyaret eden Akpunar, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

KARIŞIK

 

 

HEDEFİMİZ DAHA YAŞANILABİLİR BİR AZİZİYE

 

Ilıcasıyla, Dadaşkentiyle tüm mahalle ve köyleriyle daha yaşanılabilir bir aziziye hedeflediklerini belirten Akpunar, ‘’ Başımız dik, anlımız açık, niyetimiz tertemiz. Bu düzen Yeniden Refah Belediyeciliği ile değişecek. Gece-gündüz demeden çalışıp, ilçemizi hizmete boğacağız’dedi.

 

 

AZİZİYE HALKI YANIMIZDA

 

Ahlaklı belediyecilik parolasıyla yola çıktıklarını da ifade eden Akpunar, ‘’ Bugün güzide mahallelerimiz Serçeme, Tebrizcik ve Demirgeçit’i ziyaret ettik. Vatandaşlarımızla bir araya gelip sorunlarını dinledik, taleplerini aldık. Görüyoruz ki tüm Aziziye halkı yanımızda. Herkes en az bizim kadar 31 Mart için heyecanlı. Köylerimiz Yeniden Refah belediyeciliği için gün sayıyor. Samimiyetimizi ve gayretimizi görüyorlar. Hedefimiz daha yanalılabilir bir Aziziye’’ diye konutu.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.