• Büyükşehir-1
SPOR
Yayınlanma : 26 Mart 2026 18:03
Düzenleme : 26 Mart 2026 18:59

Sözeri: Dadaş'a da Gakgoş'a da şampiyonluk yakışır...

Sözeri: Dadaş'a da Gakgoş'a da şampiyonluk yakışır...
Sözeri: Erzurumspor Süper Lig için kapıyı araladı. Elazığspor' da 1. Lig yolunda önemli adımlar atıyor. İnşallah bu iki kardeş kulüp bu sezon şampiyonluk şarkıları söyleyecek''dedi.

ERKHABER / ERZURUM - İki dönem Erzurumspor'u çalıştıran ve önemli başarılara imza atan şimdi ise Elazığspor'u 1. Lig'e çıkarmak için ter döken başarılı teknik adam Erkan Sözeri ERK Medya Haber Müdürü Levent AKPINAR'la Elazığspor tesislerinde bir araya geldi. Hem Erzurumspor'un başarılarından hem de Elazığspor'un hedeflerinden Bahseden Sözeri, ''İki kardeş kulübe el ele şampiyonluk yakışır''dedi.

KARIŞIK

 

ERZURUMSPOR ÖNEMLİ BİR BAŞARI HİKAYESİ YAZIYOR

 

Erzurumspor'da güzel günlerinin geçtiğini gerek şehir, gerek tesisler gerekse taraftarıyla Erzurumspor'un Süper Lig'i hakettiğini belirten Sözeri, '' Erzurum tam bir futbol şehri. Bu büyük camia birleştiği zaman aşamayacağı hiç bir engel yok. Bunu bizzat yaşayan biri olarak söylüyorum. Bu sezon fırsat buldukça mavi-beyazlıların maçlarını izliyorum. Mütevazi bir kadro ancak takım olmayı başaran bir kadro var. Iğdırspor ve İstanbulspor maçlarını kayıpsız geçerse Erzurumspor'a Süperlig hayırlı olsun diyebiliriz''dedi. 

 

SERKAN HOCA VE EKİBİ BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATIYOR

 

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Erzurumspor'da Teknik Direktör Serkan Özbalta'ya ayrı bir sayfa açmak gerektiğini de ifade eden Sözeri, '' son 15 haftada 14 galibiyet alan bir takım Erzurumspor. Tecrübeli futbolcularla gençleri harmanlayıp o birlik beraberliği sağlamak kolay birşet değil. Serkan Hoca bunu başardı. ve finale emin adımlarla ilerliyor. Kendisini ve ekibini yürekten kutluyorum''diye konuştu. 

 

İKİ KARDEŞ ŞEHİR İKİ KARDEŞ KULÜP

 

Elazığ'da özellikle Elazığsporlu taraftarların Erzurum ve Erzurumspor sevgisini her ortamda gördüğünü ve bundan mutluluk duğduğunu söyleyen başarılı teknik adam, '' Gerek tribünlerde gerekse şehir merkezinde çok sık şahit oluyorum. Elazığsporlu taraftarların gözü Elazığspor maçındaysa kulağı Erzurumspor maçında. Erzurumspor gol atınca Elazığspor gol atmış gibi sevinen taraftarlar var. Bunu Erzurum'da da gördüm. İki şehir ve iki kulüp arasında koparılamaz bir bağ var. Umarım Erzurumspor Süper Lig'e Elazığspor'da birinci Lige çıkacaktır''diye konuştu.

 

ELAZIĞ BİR FUTBOL ŞEHRİ

 

Elazığspor'da göreve geldiği günden bu yana 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik alan Erkan Sözeri, takımı Play-Off hattına taşımayı başardı. Son 6 haftayı da kayıpsız geçerek hedefe ulaşmaya çalışacaklarını belirten Sözeri sözlerini şöyle tamamladı;

 

''Takımı Play-Off hattına taşımayı başardık. Bundan sonra her maçı final havasında oynamamız gerekiyor. Özellikle Bucaspor ve Kepez maçları bizim için çok önemli iki maç. Rehavete kapılmadan tüm camia kenetlenip Elazığspor'u hakettiği yere taşıyacağız.''

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.