ERKHABER / ERZURUM - 2011-2015 yılları arasında Erzurumspor Kulüp Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Başkan Saim Özakalın ile mevcut başkan Ahmet Dal’ın bir araya geldiği ziyarette, kulübün başarı dolu yolculuğu ve yeni sezondaki hedefleri istişare edildi.
Ziyarette, Şampiyonluk başarısının değerlendirilmesi ve gelecek planlamaları, Şehrin spor ekonomisi ve kurumsal iş birlikleri ve Erzurumspor'un vizyon projeleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Saim Özakalın: "Kulübümüzde görev aldığım dönemden bugüne Erzurumspor sevgimiz hep taze kaldı. Şehrimizin en kıymetli markasını desteklemeye, dadaşların gururu takımımızın yanında olmaya devam edeceğiz.Şampiyon başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, Erzurumspor’umuza yeni sezonda başarılar diliyoruz''dedi.










