ERKHABER/ERZURUM-Erzurum AK Parti Milletvekili Orhan Deligöz, Ankara'dan İstanbul'a yürüyüş düzenleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili iddialarda bulundu.
Milletvekili Deligöz, resmî sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu'nun devletin gizli belgelerini suç olduğunu bile bile kaçak gazeteci hain Can Dündara ulaştırması için Enis Berberoğlu'na Kılıçdaroğlu'nun verdiğini iddia etti.
Daha detaylı açıklamayı yapacağını belirten Milletvekili Orhan Deligöz, milletin bu tür basit Ali Cengiz oyunlarına kanmayacağını belirtti.
GÜNCEL
Yayınlanma : 23 Haziran 2017 13:24
Milletvekili Deligöz'den Kılıçdaroğlu'na ağır salvolar

Erzurum AK Parti Milletvekili Orhan Deligöz, Ankara'dan İstanbul'a yürüyüş düzenleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili iddialarda bulundu.
- 14:29Erzurum’un Renkleri Havalimanına Taştı: Kaldırımlar Mavi-Beyaz Oldu!
- 17:26Erzurumspor’da Mustafa Yumlu Şoku! Kaç Maç Kaçıracak?
- 17:53TFF’nin 2026’daki Erzurum kursları tamamlandı
- 18:15Cengiz Tosun, Yakutiye Belediyesi Başkan Yardımcısı oldu
- 15:44Cihan Grup’tan İHA Erzurum Bölge Müdürlüğü’ne sert tepki
- Youtube













