ERKHABER / ERZURUM - Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir, 17 günlük tam kapanma ile ilgili olarak sağlık kuruluşlarında gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirtti.
Dr. Gürsel Bedir yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi; “17 günlük tam kapanma sürecinde, sağlık hizmetlerine erişim konusunda herhangi bir aksaklık, herhangi bir sıkıntı olmaması için her türlü tedbir alınmıştır. Bu bağlamda; Poliklinik hizmetleri, Aile Hekimliği ve Ağız Diş Sağlığı Hizmetleri randevu usulü devam edecektir. Acil Sağlık Hizmetleri ve Ameliyathane Hizmetleri 24 saat kesintisiz sürecektir. Kemoterapi ve benzeri hassas ve zamanın kıymetli olduğu özellikli sağlık hizmetlerinde hiç bir aksaklık veya gecikmeye meydan verilmeyecektir. Bu süreçte Aşılama çalışmaları çok önemli olup titizlikle devam edecektir. Sağlık personeli her zaman olduğu gibi tüm gücüyle, büyük bir özveri içinde sahada olacaktır. Halkımızdan kurallara tam uyum ve destek bekliyoruz” dedi.
GÜNCEL
Yayınlanma : 30 Nisan 2021 12:25
Kapanma döneminde sağlık hizmetleri aksatılmayacak

Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir, 17 günlük tam kapanma ile ilgili olarak sağlık kuruluşlarında gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirtti.
- 16:08Vali Baruş'tan Erzurum Havalimanı'nda kritik inceleme
- 17:44Erzurum’dan “Bayrak Mitingi”ne Yoğun Katılım
- 17:56İş dünyası ETSO ile dünyaya açıldı... İki ayrı grup Rusya'da...
- 10:47EGC’nin ödülleri açıklandı… 11 dalda 27 gazeteci ödül aldı…
- 18:36Erzurum’da “Joker Aday” skandalı: 33 şüpheli gözaltında... -
- Youtube














