ERKHABER / ERZURUM - Erzurumlu Suat Kılınboz ve Sahit Göktaş, İstanbul Dans Günleri çerçevesinde izleyenlere Köroğlu ve Hançer barı performansı sergiledi.
Dünya Dans Günü dolayısıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bir hafta boyunca çeşitli gösterilerle Uluslararası İstanbul Dans Günleri yapıldı. Bir haftalık programın final kısmında Cemal Reşit Rey Konferans Salonunda "Geleneğin İzinden" isimli Programda Erzurum ve çeşitli yörelere ait halk oyunları gösterileri yapıldı. Yörelerin usta isimleri çoğunlukla solo olarak oyunları icra ettiler. Erzurum adına programa katılan Suat Kılınboz ve Sahit Göktaş ise, Erzurum'un Köroğlu Barından bir kesit ve Hançer Barını sergilediler. Büyük coşku ile izlenen ikili, Erzurum’u en iyi şekilde temsil ederken ve performansları ile izleyicilere heyecanlı anlar yaşatarak büyük alkış topladı. Suat Kılınboz, organizenin düşünülüp yapılmasından ve kültürel hayata katkı sağlamasından dolayı İBB’yi ve organizasyonda görev alan herkesi tebrik etti.
GÜNCEL
Yayınlanma : 03 Mayıs 2024 11:38
İstanbul’da Köroğlu ve Hançer Barı rüzgarı esti

Erzurumlu Suat Kılınboz ve Sahit Göktaş, İstanbul Dans Günleri çerçevesinde izleyenlere Köroğlu ve Hançer barı performansı sergiledi.
- 16:08Vali Baruş'tan Erzurum Havalimanı'nda kritik inceleme
- 17:44Erzurum’dan “Bayrak Mitingi”ne Yoğun Katılım
- 17:56İş dünyası ETSO ile dünyaya açıldı... İki ayrı grup Rusya'da...
- 10:47EGC’nin ödülleri açıklandı… 11 dalda 27 gazeteci ödül aldı…
- 18:36Erzurum’da “Joker Aday” skandalı: 33 şüpheli gözaltında... -
- Youtube














