• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 20 Temmuz 2021 01:27

Gözütok'tan bayram mesajı...

Gözütok'tan bayram mesajı...
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şube Başkanı İbrahim Gözütok, Kurban Bayramı dolaysıyla bir mesaj yayımladı...

ERKHABER / ERZURUM - Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şube Başkanı İbrahim Gözütok, Kurban Bayramı dolaysıyla bir mesaj yayımladı...  ''Milletimizin en büyük özelliklerinden biri, Bayramları tadında ve büyük bir itinayla kutlamasıdır'' diyen Gözütok, mesajında şu ifadeleri kullandı;

KARIŞIK

 

''

Pandemi şartlarında bile büyük coşkuyla kutladığımız bu Mübarek günlerde, dargınların barışması ve  akrabalarımızın hatırlanması gelenekselleşmiştir. Kültürel güzelliğimiz, Dini inaçlarımızla uyumlu bir halde kaynaşmış, 'bayram içinde bayram' hissiyatını zirveye taşımıştır. 

Her bayram olduğu gibi bu bayramda iyilik ve güzelliğin hakim olduğu vatanımızda, Kurban Bayramını idrak etmenin sevinci ve bereketi içindeyiz. 


Bu vesile ile Türk ve İslam Aleminin Mübarek Kurban Bayramını kutlar, hastalarımıza şifa, Milletimize Yüce Allah'tan güzellik ve esenlik niyaz ederim.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.