• Büyükşehir-1
EKONOMİ Haber Girişi : 20 Aralık 2023 10:56

Gözütok Metal, Kariyer Fuarı'na damga vurdu...

Gözütok Metal, Kariyer Fuarı'na damga vurdu...
Erzurum'da gerçekleştirilen Kuzeydoğu Anadolu Kariyer Fuarı'nda en büyük ilgiyi gören standların başında Gözütok Metal geldi.

ERKHABER / ERZURUM - Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayesinde, Atatürk Üniversitesi'nin de ev sahipliğinde 18-19 Aralık tarihleri arasında Erzurum'da gerçekleştirilen Kuzeydoğu Anadolu Kariyer Fuarı'nda en büyük ilgiyi gören standların başında Gözütok Metal geldi. Mesleki yarışmaların ve çeşitli etkinliklerin düzenlendiği, ödüllerin dağıtıldığı Gözütok Metal'e ait stand adeta Kariyer Fuarı'nın yıldızı oldu. 

KARIŞIK

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin koordinasyonunda, Atatürk Üniversitesi’nin ev sahipliğinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve bölgedeki 8 üniversitenin yanı sıra çok sayıda kamu kurumu ve firmanın katıldığı Kuzeydoğu Anadolu Kariyer Fuarı'nın (KUDAKAF 2023) ana sponsorlarından biri olan Gözütok Metal'e ait stand, fuarda büyük ilgi gördü. 

Gözütok Metal'in standını öne çıkaran ve ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşmasını sağlayan en önemli fark, düzenlenen etkinlikler oldu. Standı gezen ziyaretçiler arasında düzenlenen yarışmaların yanı sıra birbirinden farklı etkinlikle, katılımcıların ilgisini çekmeyi başaran Gözütok Metal, yarışmalarda dereceye girenlere Apple Watch akıllı saat başta olmak üzere çeşitli hediyeler verdi. 

Öte yandan Kariyer Fuarı'nda stand açan STK'lar arasında yeralan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Erzurum Şubesi'nin standı da fuarda öne çıkmayı başardı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.