• Büyükşehir-1
GÜNCEL Düzenleme Tarihi : 31 Ekim 2020 14:36 Haber Girişi : 31 Ekim 2020 14:38

Gözütok: Acılarını paylaşıyoruz...

Gözütok: Acılarını paylaşıyoruz...
İzmir’de yaşanan deprem sonrası yazılı bir açıklama yapan TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı İbrahim Gözütok, “İzmirli kardeşlerimizin acısını paylaşıyoruz, Rabbim bir daha böyle açılar yaşatmasın” dedi.

ERKHABER / ERZURUM - İzmir’de yaşanan deprem sonrası yazılı bir açıklama yapan TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı İbrahim Gözütok, “İzmirli kardeşlerimizin acısını paylaşıyoruz, Rabbim bir daha böyle açılar yaşatmasın” dedi.

KARIŞIK

25 kişinin hayatını kaybettiği ve 831 kişinin de yaralandığı İzmir’deki 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrasında yazılı bir açıklama yapan TÜMSİAD Başkanı İbrahim Gözütok, “ İzmirli kardeşlerimizin acılarını paylaşıyoruz. Dün yaşanan deprem sonrası ülke olarak seferber olduk. Türkiye’nin dört bir tarafından arama kurtarma ekipleri İzmir’e ulaştı. Erzurum’dan da ekipler şu an İzmir’de çalışıyor. Bu tür felaketler sonrasında, nasıl birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu  millet olarak her daim gösteriyoruz. Devletimizin en kısa sürede İzmir’in yaralarını saracağına şüphem yoktur. Depremde hayatlarını kaybedenlere Allahtan Rahmet, Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.