• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 30 Kasım 2016 22:18

Genç avukatlara ruhsatnamelerini anneleri verdi

 Genç avukatlara ruhsatnamelerini anneleri verdi
Erzurum Barosu'nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 4 avukat düzenlenen törenle yemin edip, cübbelerini giyinerek, ruhsatnamelerini aldılar...

ERKHABER / ERZURUM-Erzurum Barosu'nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 4 avukat düzenlenen törenle yemin edip, cübbelerini giyinerek, ruhsatnamelerini aldılar. 

KARIŞIK

Erzurum Barosunun sosyal tesislerinde düzenlenen törene Baro Başkanı Talat Göğebakan, Yönetim Kurulu Üyeleri, stajyer avukatların aileleri ve arkadaşları katıldı. Baro Başkanı Talat Göğebakan, 6 ayı adliyede, 6 ayı da bir avukatın yanında stajını başarı ile tamamlayarak ruhsatlarını almaya hak kazanan genç meslektaşlarını tebrik etti. Mesleğe ilk adımı atan genç avukatlara görevlerinde başarılar dileyen Göğebakan, Erzurum Barosuna kayıtlı 405 avukatın bulunduğunu söyledi.
Erzurum Barosunda stajı devam eden 97 avukatın olduğunu sözlerine ekleyen Baro Başkanı Talat Göğebakan, ruhsatname töreninde yemin ettirdiği Merve Terzi. Edanur Akyüz, Nagihan Gözcü ve Gülay Hande Baysal’a cübbeleri yanında staj yapan avukatlar tarafından giydirildi. Başkan Göğebakan’ın isteği üzerine ruhsatnamelerini de anneleri verdi. Annelerinin ellerini öpüp belgelerini alan genç avukatlar bu mutluluğu yakınları ile paylaştı.