• Büyükşehir-1
EKONOMİ Haber Girişi : 13 Nisan 2019 14:15

Fuarın en havalısı Limdaş!

Fuarın en havalısı Limdaş!
Fuarın en havalısı Limdaş!

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş.’nin işbirliğinde düzenlenen Doğu Anadolu Erzurum İnşaat, Gayrimenkul ve Kent Fuarı'na katılan firmaların standları katılımcılardan tam not alırken, havalandırma sektörünün önemli firmalarından Limdaş, standıyla fark oluşturdu...

KARIŞIK

Havalandırma bacalarından yaptığı "Havalı Motosiklet" ile standını renklendiren ve tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Limdaş Havalandırma, fuarı gezenlerin ilgi odağı oldu. Motosiklet üzerinde fotoğraf çektirmek için adeta sıraya giren vatandaşların gösterdiği ilgiden hayli memnun olduklarını ifade eden Limdaş Yönetim Kurulu Başkanı Halil Limon, "Bizim havalandırma bacalarını ürettiğimiz malzemeyle yapamayacağımız iş, verecemeyeceğimiz şekil yok. Bunu da motosiklet yaparak göstermek istedik. Halkın ve inşaat sektöründen katılımcıların ilgisi de amacımıza ulaştığımızı gösteriyor" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.