• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 01 Haziran 2021 16:55

Flaş gelişme... Başkan Düzgün kongre kararı aldı

Flaş gelişme... Başkan Düzgün kongre kararı aldı

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Kulübün Onursal Başkanı Mehmet Sekmen'in Erzurumspor'dan elini çekme kararı almasının gündeme bomba gibi düşmesi sonrasında Kulüp Başkanı Ömer Düzgün'ün de kongre kararı aldığı öğrenildi. Başkan Düzgün'ün Dernekler il Müdürlüğü'nden en yakın dönemde kongre yapmak için tarih talep etti. Dernekler İl Müdürlüğü, Erzurumspor'un 17 Haziran'da genel kurul yapabileceğini bildirdi.. 

KARIŞIK

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Onursal Başkan Mehmet Sekmen ile dün akşam biraraya gelen Kulüp Başkanı Ömer Düzgün'ün "Ben artık devam etmek istemiyorum. Küfürler ve hakaretler artık dayanılmaz boyuta geldi" dediği, Sekmen'in de Düzgün'ün bu kararını, "Şahsen ben de seninle aynı fikirdeyim. Yaptığımız bu kadar işe karşın küfürler, hakaretler beni de yıldırdı. Ben de elimi çekiyorum" diyerek desteklediği öne sürüldü. 

Sabah saatlerinde kulüp çalışanları da Dernekler İl Müdürlüğü'ne "en yakın hangi tarihte kongre yapabiliriz?" diyerek yaptığı müracaatın ardından kongre için 17 Haziran tarihi verildiği açıklandı. Kongrede çoğunluk sağlanamadığı takdirde, genel kurul 24 Haziran'da çoğunluğa bakılmaksızın toplanacak... 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mevlüt tercan 02 Haziran 2021 19:22

    Hayirli olsun. Şimdi adaylari görelim Ali Demirhan ve Kürşat karakaş bakalim başkasida varmi