• Büyükşehir-1
EKONOMİ Haber Girişi : 15 Eylül 2022 12:24

Fatih Yücelik'e sosyal medyada tepki yağdı

Fatih Yücelik'e sosyal medyada tepki yağdı
Erçimsan A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Fatih Yücelik’e sosyal medyadan tepkiler yağdı.

ERKHABER / ERZURUM - Çok ortaklı bir şirket olarak kurulan Erçimsan A.Ş.’de hissedarlar, Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ve Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı ve İcra kurulu başkanı Fatih Yücelik diğer ortaklara danışmadan, hissedarlara sormadan kararlar almasından rahatsız. Şirketin aşırı borçlanma yüzünden ekonomik olarak zor bir süreçten geçtiği şu günlerde, bu yıl yapılması gereken Mali Genel Kurulunu bile yapamamışken, İcra kurulu başkanı Fatih Yücelik’in bir panelde yaptığı açıklamalara Erzurum’dan tepkiler yağdı. Panel Haberinin altına yorumlar yapan vatandaşlar; “Siz önce Türkiye’deki çimento fabrikaları büyük karlar açıklarken bu kadar fabrikayı nasıl borca batırdınız, anlatmak için genel kurul yapın” yorumlarını paylaştılar. 

KARIŞIK

 

Cavit Subaşıgüller isimli vatandaş; “ Betonun metreküpünü 1.000 TL az 5.000 TL’ye satın. Türkiye’deki en pahalı hazır beton Erzurum’da” diye yazarken, Cem Demircan da “ Siz önce Türkiye’deki çimento fabrikaları büyük karlar açıklarken bu kadar fabrikayı nasıl borca batırdınız, açıklamak için genel kurul yapın” paylaşımında bulundu. Ahmet Dadaş isimli bir vatandaş ise “Yıllardır kar payı dağıtımı yapmayarak, ortakların haklarını en lüks ofisler yaptırıp, saraylarda yaşıyorsunuz. Yoksa bu sıralar kar dağıtımı yaparak, başka hesaplar içinde mi olacaksınız?” diye yorum yaptı. 

İşte Habere yapılan o yorumlar; 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ali Danış 28 Ekim 2022 01:13

    Genel kurulda gidip spk’dan çıkarılsın diye oy vermiş tipler ağlamasın lütfen. Ne olacağı belliydi. Orda oy verip şimdi ağlayan varsa sus payını alamamıştır.