• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 30 Mayıs 2024 11:47

Fatih Aydın da o projede...

Fatih Aydın da o projede...
İstanbul Valiliği’nde düzenlenen törenle İstanbul Valisi Davut Gül ve Arenya Enerji Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aydın arasında imzalanan protokolle İstanbul Sancaktepe’de 4 derslikli Anaokulu yaptırılacak.

ERKHABER / ERZURUM - İstanbul Valiliği’nin bin hayırseverin desteği ile başlattığı “Aziz İstanbul’a İyiliğin 1000 Hali” projesi kapsamında Erzurumlu iş insanı Fatih Aydın ile 4 derslikli Anaokulu yapımına ilişkin protokol imzalandı. İstanbul Valiliği’nde düzenlenen törenle İstanbul Valisi Davut Gül ve Arenya Enerji Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aydın arasında imzalanan protokolle İstanbul Sancaktepe’de 4 derslikli Anaokulu yaptırılacak.

KARIŞIK

 

İstanbul Valiliği’nde gerçekleştirilen protokol imza töreninde konuşan Vali Gül, “Hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Aziz İstanbul’a İyiliğin 1000 Hâli projemizle okul, sağlık merkezi ve cami yapımı için bin hayırsever arıyoruz. Bugün de Sayın Fatih Aydın ile protokol yaptık. Tasarruf tedbirlerinin alındığı dönemde üzerimizdeki yükü aldıkları için bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz. Protokollerin, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Arenya Enerji Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aydın da böylesi öneme sahip bir projeye katılma fırsatını elde etmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Bizim için de mutluluk verici bir şey. Böylesi hayırlı bir işe vesile olanlara da çok teşekkür ediyoruz. Gayret bizden, takdir Allah’tan” dedi. 

Vali Gül, protokollerin imzalanmasının ardından eğitime verdikleri destekten dolayı Fatih Aydın’a teşekkür ederek protokolün hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.