• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 02 Temmuz 2022 13:13

Erzurumspor'un yeni başkanı 5 isimden biri olacak!

Erzurumspor'un yeni başkanı 5 isimden biri olacak!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yarın yapılacak olan olağanüstü genel kurulu öncesinde resmi olarak başkan adayı çıkmazken, kulislerde 5 isim öne çıktı.

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yarın yapılacak olan olağanüstü genel kurulu öncesinde resmi olarak başkan adayı çıkmazken, kulislerde 5 isim öne çıktı. Mevcut Başkan Ömer Düzgün ile birlikte yönetim kurulunda görev yapan İdris Akdemir, Ahmet Dal, Serkan Aylanç ile Murat Urkuç'un adı başkan adaylığı için geçiyor. Onursal Başkan Mehmet Sekmen'in bu 5 isimle de başkan adaylığı konusunda görüşmeler yaptığı öğrenildi. 

KARIŞIK

B.B. Erzurumspor'un yarın yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurulu öncesinde hem büyük bir sessizlik yaşanıyor hem de perde arkasında ciddi bir haraketlilik gözleniyor. Resmi olarak "ben adayım" diyen olmadığı gibi, kapalı kapılar ardından "başkan kim olsun?" sorusuna Büyükşehir Belediyesi'nin koridorlarından cevaplar aranıyor. 

Büyükşehir Belediye Başkanı ve kulübün Onursal Başkanı Mehmet Sekmen'in, son birkaç gündür mevcut yönetimdeki 5 isim üzerinde yoğunlaştığı öğrenildi. Sekmen'in, mevcut başkan Ömer Düzgün ile de devam etmeyi düşündüğü gibi, İdris Akdemir, Serkan Aylanç, Murat Urkuç ve Ahmet Dal'ı da "başkan" olarak gözüne kestirdiği belirtiliyor.

Ömer Düzgün'ün kesin bir dille göreve devam etmek istemediğini kendisine bildirmesine rağmen Sekmen'in kafasındaki "seçenek"lerden biri olmaya devam ederken, mevcut yönetimden İdris Akdemir ismi şu ana kadar en ciddi "aday" olarak göze çarpıyor. Sekmen'in İdris Akdemir'i başkan adaylığı için ikna etmeye çalıştığı ancak şu ana kadar olumlu cevap alamadığı iddia ediliyor. Akdemir'in "Manevi olarak çok yoruldum. Maddi olarak da şu anki kulübün ekonomisinin altından kalkacak gücüm yok" diyerek, adaylık teklifini kabul etmediği ancak Sekmen'in ısrarını sürdürdüğü kulislerden gelen bilgiler arasında. 

Sekmen'in İdris Akdemir'in adaylığı kabul etmeme ihtimaline karşın, yine aynı yönetimdeki iş insanları Murat Urkuç ile Serkan Aylanç ile de görüşme yaptığı ancak her iki yöneticinin de adaylığa sıcak bakmadıkları ifade ediliyor. 

Onursal Başkan Sekmen, İdris Akdemir, Murat Urkuç ve Serkan Aylanç'ı ikna edememesi halinde ibreyi yeniden mevcut başkan Ömer Düzgün'e çevireceği, Düzgün'den de sonuç alamaması halinde aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı ve Spor A.Ş. Genel Müdürü olan Ahmet Dal'ı başkanlık koltuğuna oturtmayı düşündüğü belirtiliyor. 

Sekmen'in belediyeden biri başkan olarak yapma fikrini benimsememesi Ahmet Dal'ı "son seçenek" yapsa da, mevcut 5 isim içerisinde İdris Akdemir'den sonraki en güçlü aday olarak da adı öne çıkıyor. 

Yaşanan bu belirsizlik nedeniyle eğer olağanüstü bir gelişme olmazsa yarın yapılması gereken kongre 10 Temmuz Pazar gününe ertelenecek.   

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.