• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 22 Nisan 2021 15:41

Erzurumspor'un TBMM'deki tek sesi isyan etti: Bunun adı Erzurumspor düşmanlığıdır!

Erzurumspor'un TBMM'deki tek sesi isyan etti: Bunun adı Erzurumspor düşmanlığıdır!
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) sürekli olarak Erzurumspor'un sorunlarını dile getiren AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir sert bir açıklama yaptı. 
Erzurumspor'un TBMM'deki tek sesi isyan etti: Bunun adı Erzurumspor düşmanlığıdır!

ERKHABER / ERZURUM - Spor Toto Süper Lig'in 36'ncı haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Yeni Malatyaspor arasında dün Erzurum'da oynanan karşılaşmada yaşanan hakem katliamına tepkiler dinmiyor. Mavi Beyazlı kulübün maçın ardından yaptığı "Endişeliyiz" başlıklı açıklamanın ardından, bugün de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) sürekli olarak Erzurumspor'un sorunlarını dile getiren AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir sert bir açıklama yaptı. 

KARIŞIK

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen Aydemir, müsabakanın hakemlerinin "art niyetli" olduklarını savundu ve TFF ve MHK'ye "Bu fahiş hataları yapan hakemlerin lisanlarını iptal edin" çağrısında bulundu. 

Erzurumspor camiası olarak hiçbir şekilde haksız puan veya puanlar kazanmanın peşinde olmadıklarını, hak edenin kazandığı maçların oynanmasını istediklerini ifade eden Aydemir, "Bizim Malatyaspor'a da büyük bir saygımız var. Bugün söyleyeceklerimizin Malatyaspor camiasıyla, Malatya halkıyla bir ilgisi yok. Eminim, dün Erzurumspor'a karşı yapılan haksızlıklara en az bizler kadar onlarda üzülmüştür" dedi. 

 

Maçın hakemi Ali Palabıyık'ın futbol dünyasının halen daha anlayamadığı bir gerekçeyle Ricardo Gomes'in golünü iptal ettiğine dikkat çeken Milletvekili Aydemir, pozisyonun videosunu herkese izleterek, "Soruyorum Allah aşkına bu pozisyonda faul nerede var? VAR denilen hadise bu işte. Git seyret, kararını ver! Çok mu zor! Golü iptal ederken VAR'a bakmıyorsun, penaltıyı iptal ederken, VAR'dan uyarı geldi diyorsun! Bu yapılanın adı Erzurumspor düşmanlığıdır" dedi. 

 

Futbol dünyasında herkesin kulaktan kulağa konuştuğu bir iddiayı da gündeme taşıyan Aydemir, "Doğru mu değil mi bilmem ama böyle şeylerin konuşulması bile bir faciadır. İddia odur ki, maçın hakemleri ile VAR hakemleri arasında bir sürtüşme, bir rekabet, husumet var. Ve birbirlerini zora sokabilmek için mahsus yanlış kararlar verdiriyorlarmış. Böyle birşey olabilir mi? Bu pespaye bir haldir, hakemlik değildir!"

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mahmut Yalçın Söğütlü 22 Nisan 2021 16:24

    O kadar doğru ve isabetli konuşmuşsunuz ki ağzınıza/yüreğinize sağlık. Tebrik ediyorum Sayın milletvekilim.