• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 31 Temmuz 2020 21:40

Erzurumspor'un gündeminde Elia ve Behich var...

Erzurumspor'un gündeminde Elia ve Behich var...
Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilikle yürüten Mavi Beyazlılar, gözünü Süper Lig'in son şampiyonu Başakşehir'in yıldız oyuncularına diktiği öne sürüldü.

 

KARIŞIK

ORKUN ÇİZMELİ / ÖZEL HABER

 

ERKHABER / ERZURUM - Süper Lig'de bu kez kalıcı olabilmek için güçlü bir kadro kurmak isteyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ligin önemli oyuncularını gözüne kestirmiş durumda. Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilikle yürüten Mavi Beyazlılar, gözünü Süper Lig'in son şampiyonu Başakşehir'in yıldız oyuncularına diktiği öne sürüldü. Dadaşlar, İstanbul ekibinin sol beki Aziz Behich ile Eljero Elia'ya çevirdi.

B.B. Erzurumspor transfer komitesinin Behich ve Elia için nabız yokladığı öğrenildi. Oyuncuların Başakşehir'deki maddi ve manevi durumlarını mercek altına alan yönetimin, oyuncuların menajerleri ile de iletişime geçtiği ve transfer için şartları öğrenmek istedikleri belirtiliyor. 

 Mavi Beyazlı ekibin transfer komitesinin listesinde Behich ve Elia dışında, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan ayrılması gündemde olan bazı isimlerin de bulunduğu, bazı isimlerle de görüşüldüğü belirtilirken, isimler yine sır gibi saklanıyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.