• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 05 Eylül 2020 15:34

Erzurumspor taraftarı, Sadiku'yu ERKHABER TV'den öğrendi

Erzurumspor taraftarı, Sadiku'yu ERKHABER TV'den öğrendi
Arnavut golcü Armando Sadiku transferi, dün akşam ERKHABER TV'de yayınlanan Transfer Günlüğü programında duyuruldu.

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor flaş bir gelişmeyle kadrosuna kattığı Arnavut golcü Armando Sadiku transferi, dün akşam ERKHABER TV'de yayınlanan Transfer Günlüğü programında duyuruldu. Canlı yayını 30 bin kişi adeta soluksuz bir şekilde izlerken, Sadiku'nun adının açıklanmasıyla Mavi Beyazlı taraftarlar büyük bir sevinç yaşadı.

KARIŞIK

Gazeteci Orkun Çizmeli ve Burak Döşer'in sunduğu Transfer Günlüğü programı dün akşam yayıncılıkta önemli bir başarının altına imzasını attı. Spor yayıncılığında "rakipsiz" olan Transfer Günlüğü, B.B. Erzurumspor taraftarının merakla beklediği forvet transferini de kamuoyuna ilk duyuran program oldu. 

Erzurumspor yönetiminin büyük bir gizlilik içerisinde yürüttüğü transferin tamamlandığı istihbaratı canlı yayının başlarında izleyiciyle paylaşıldı ancak resmi evraklar bitmeden açıklanmayan transfer, saatler 22.25'i gösterdiğinde izleyicilere açıklandı. 

Saat 21.00'de başlayan programda 1 saat 25 dakika "oyuncu kim?" sorusuna cevap arayan taraftarlar, Sadiku isminin açıklanmasıyla birlikte büyük bir sevinç yaşadılar. Canlı yayın esnasında düşüncelerini paylaşan taraftarların büyük bir bölümünün Sadiku transferinin "tam isabet" olduğu görüşünü savunması dikkat çekti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.